0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya işte klasik insanoğlu kotuleyeme gelince ortalarda sorunu olmayinca ortaliklarda kimse yok.
Ben bunu ilk kez solemiyorum ki abi her zaman söylüyorum.Forumlarin kaderidir bu derdi olan girer genelde.
hasta olmadığımız zaman doktora gidip hâl hatır soruyor muyuz ?
Bu sizin doktorla münasebetinize bağlı... Eğer doktoru sadecedevletin memuru işini yapması gereken PARAsını alan biri olarak görüyorsak tabi ki sormayız
daha açık yazarmısınız demek istediginizi nedenleriyle vs.bilgimiz olsun diye söledim.
münasebet kısmına katılıyorum. münasebet de zamanla gelişiyor o da ayrı. şu anki sistemde aile hekimliği durumu gibi düşünürsek ilk ziyaretimiz yine rahatsızlık ile ilgili olarak gerçekleşiyor. daha sonrası kanınızın kaynamasına bağlı. aynı forum gibi işte.tabi bu söylediklerim olması gerekenler değil, genelde olanları başka bir duruma benzetmek içindi. "siftahı yapmış toyotacı" tarafından açılan sorun dolu acele cevap beklenen başlıklardan ben de haz etmiyorum. insanoğluna bazı şeyleri öğretmek ya da uygun davranışları sergilemesini beklemek böyle platformlarda zor oluyor. bencillik, yaratılışta var. bir aralar bazı öneriler de sunmuştuk üyelik durumları ve hakları için fakat ne oldu sonra bilmiyorum.hande hanım da inşallah kısa zamanda pişman olmayacağı güzel bir seçim yapar diyerek konuşmayı sonlandırayım.
İnşallah güzel bir seçim yapar...Ablacım doğruya doğru benim gönlüm bu kasa corolladan yana değil sana yakışmayacagını düşünüyorum...
Dik bir rampada arabayı kaldıramayıp yokuşu geri geri inmek zorunda kalınca satmaya karar vermiştim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-gurkanlar-otomotiv-corolla-dizel-sedan-elegant-triptronic-f1-156102740/detaykm si biraz yüksek ama.....
Ben hala Şahinde ısrarcıyım malum Hande ablanın tarzına uyumlu.
Accık da küçük arabaya bin, görende iri yarı birisin sanacak
handan
Handan
Ablaaaağğcıımmm triptroniiik olmaz bu sana yolda kalıcaksın ediceksin sonra Ercü gel beni kurtar
Kafanızı kırarım....Ali kaldıramadıysa ben hiç kaldıramam tiptronik de elendi.... (Ali gülme...)Bağa otomofil bul o vakıt...Gelirsin nasılsa güzelim (mesajları ayrı sayfalardan alıntı yapınca birleştiremedim....)tiptronik elendi...yağ yakmayı yakınen yaşadım... Araç değiştirildi nerdeyse mahkemelik olunuyordu.... burda bahsetmeyeyim....