0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
handan mııı yazılmışşş t9 kurbanıyım hande hanımm yag yakan araba biraz ilgi ister sadece bu.arada sırada kontrol ediceksiniz.tabi ne yaşadıgınızı bilememde.auris yada jetta önerimdir yada son attıgım corollalar.bakmadığım araba illa kalmıştır ama ankarada sanmıyorum şuan
Olay aslında şöyle başladı....2009 dizel bir corolla vardı arkadaşımda "sana satarım" diyip duruyordu... sonra ben arabayı satıp sevinçle bunu aradım "şu anda satamam" dedi şelepsis Armadaya girerken LPG var alamayız derlerse ben o güvenlik görevlisini ne yaparım??Şaka bir yana LPG cidden istemiyorum.... kararlıyım yoksa tüm şartları zorlar o A3 ü alırım....
armadanın kapısından LPG nedeniyle geri gönderilmek aboovvv! kasada 50 kişi sıradayken kredi kartınızın limiti yetersiz denmesi gibi bişi
comfortline olan daha dolu donanım olarak.tek fark bu.çok küçük şeyler farkediyor sanırım ama esp var mesalaMesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 01:56:54http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-emsalsiz-temiz-2010-golf-1-6-tdi-comfordline-manuel-hatasiz-155868016/detay
polo alsam daha iyi olmaz mı? Golf gibi donanımlısı yok mudur?
standart olarak yok ama ekstra donanımları satın almış birinden bulunabilir. tabi fahiş fiyat istemesi de olası.
Simdi arkadasim yanindaydim bende. valla golf de temiz bulmak bi hayli zor okur bence ama jetta ve auris ideal yani skodada baktim ama sizi sarmaz diye dusundum baska geriye ne kaldı ki..alternatif sınırlı olunca.tsi motor bakamiyoruz.dizel deyince
auris ya da corolla Arkadaşın Alper fiyatı düşürsün
fiyata takilmayin o bende herkez fikrini solesin ama bence auris gider size corollayi nebiliyim soguk bakiyorum benMesaj Birleştirildi: Mart 06, 2014, 12:08:09Size fiyat olarak ne dedi onu biliyimde konuşayım bi
tamam konuşuyorum hemen.bakıcakmısınız bu haftasonu araca gene