handan mııı yazılmışşş t9 kurbanıyım hande hanımm
yag yakan araba biraz ilgi ister sadece bu.arada sırada kontrol ediceksiniz.tabi ne yaşadıgınızı bilememde.auris yada jetta önerimdir yada son attıgım corollalar.bakmadığım araba illa kalmıştır ama ankarada sanmıyorum şuan 
benim aracım da yağ yakıyordu 10/60 koyduk... 5000 km de bir kontrol edip kullanıyorum... Amma velakin Dr. Mustafa beyin (5 yıldır mesai arkadaşım meslektaşımdır) başlığını okursanız (gerilerde kalmış olabilir) çekmediği çilenin kalmadığını görürsünüz...
Jetta Auris bakılıyor.... en olmadı polo alıp minik minik gezerim....
Sunroof'lu, otomatik vitesli, şehir içinde dizelden biraz fazla tüketen, rampada kalkma sorunu olmadan f1 rahatlığını yaşayabildiğim, otobanda bana f1 pilotu olma duygusu yaşatan Lpg nedeni ile bagaj daralması dışında kusuru olmayan

bir arabam var

) senin böyle bir araban olmayaca çünkü listende Honda yok

)) şaka bir tarafa lpg konudunda fikrini değiştir ve Honda'yı listeye al derim.
valla öle çok rahat araba bulacaz yaaa
Olay aslında şöyle başladı....
2009 dizel bir corolla vardı arkadaşımda "sana satarım" diyip duruyordu... sonra ben arabayı satıp sevinçle bunu aradım "şu anda satamam" dedi şelepsis
Armadaya girerken LPG var alamayız derlerse ben o güvenlik görevlisini ne yaparım??
Şaka bir yana LPG cidden istemiyorum.... kararlıyım yoksa tüm şartları zorlar o A3 ü alırım....
Olay aslında şöyle başladı....
2009 dizel bir corolla vardı arkadaşımda "sana satarım" diyip duruyordu... sonra ben arabayı satıp sevinçle bunu aradım "şu anda satamam" dedi şelepsis
Armadaya girerken LPG var alamayız derlerse ben o güvenlik görevlisini ne yaparım??
Şaka bir yana LPG cidden istemiyorum.... kararlıyım yoksa tüm şartları zorlar o A3 ü alırım....
armadanın kapısından LPG nedeniyle geri gönderilmek aboovvv!

kasada 50 kişi sıradayken kredi kartınızın limiti yetersiz denmesi gibi bişi
son 2 jetta arasındaki fark nedir?
polo alsam daha iyi olmaz mı? Golf gibi donanımlısı yok mudur?
standart olarak yok ama ekstra donanımları satın almış birinden bulunabilir. tabi fahiş fiyat istemesi de olası.
ooff yaaaa... Şaka gibi... Arabayı alacak kişi vazgeçse diye düşünür hale geldim
Polo cok baktim size ama yok gercekten kafayı yedim gece gece bu kadar sacma bi durum olabilir yaaa..yeni cikanlardan var ama onlarda butcenizin yukarisinda
Mesaj Birleştirildi: 06 Mar, 2014 11:23
Simdi arkadasim yanindaydim bende.

valla golf de temiz bulmak bi hayli zor okur bence ama jetta ve auris ideal yani skodada baktim ama sizi sarmaz diye dusundum baska geriye ne kaldı ki..alternatif sınırlı olunca.tsi motor bakamiyoruz.dizel deyince
Simdi arkadasim yanindaydim bende.
valla golf de temiz bulmak bi hayli zor okur bence ama jetta ve auris ideal yani skodada baktim ama sizi sarmaz diye dusundum baska geriye ne kaldı ki..alternatif sınırlı olunca.tsi motor bakamiyoruz.dizel deyince
auris ya da corolla
Arkadaşın Alper fiyatı düşürsün
auris ya da corolla
Arkadaşın Alper fiyatı düşürsün 
fiyata takilmayin o bende

herkez fikrini solesin ama bence auris gider size corollayi nebiliyim soguk bakiyorum ben
Mesaj Birleştirildi: 06 Mar, 2014 12:08
Size fiyat olarak ne dedi onu biliyimde konuşayım bi
tamam konuşuyorum hemen.bakıcakmısınız bu haftasonu araca gene
tamam konuşuyorum hemen.bakıcakmısınız bu haftasonu araca gene
yok tekrar bakmama gerek yok sen sadece ağız ara... ben daha paramı alamadım zaten.... Alpere de söyledim bana bağlamayın arabayı dedim....
kısmet nasip işi bunlar.piyasasını zaten biliyorsunuz.39500ü zorlarım.