Gönderen Konu: Bana Corolla bulur musunuz? :)  (Okunma sayısı 34474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
Ynt: Bana Corolla bulur musunuz? :)
« Yanıtla #180 : Mart 04, 2014, 13:49:55 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-derindere-den-2008-auris-1-4-d-4d-blue-77-000-km-155438810/detay/

Toyota Derindere'de araba.Yalnız araştırmadım sıkıntı vs var mıdır bilmiyorum. Ben son 2 aracımı bu servisten aldım bir sorunum olmadı şükür..
Galeriden almaktansa servislere bakın derim,hangisi olduğu önemli değil..
I'll make you an offer you can't refuse.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Mart 04, 2014, 13:49:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Mart 04, 2014, 13:54:03 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-derindere-den-2008-auris-1-4-d-4d-blue-77-000-km-155438810/detay/

Toyota Derindere'de araba.Yalnız araştırmadım sıkıntı vs var mıdır bilmiyorum. Ben son 2 aracımı bu servisten aldım bir sorunum olmadı şükür..
Galeriden almaktansa servislere bakın derim,hangisi olduğu önemli değil..

benim 2000 model corolladan tek farkı arka camların otomatik olması klima bile analog.... 35000 tl verip bomboş araba alıyorsunuz.... Ama satılıyor işte keratalar.... :) rengide güzelmiş... :)
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Mart 04, 2014, 14:28:43 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-aymot-dan-hatasiz-vw-jetta-1-6-tdi-comfortline-105ps-155733423/detay bence kesinlikle bakılmalı tercihiniz olursa tabi

Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2014, 18:11:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-hatasiz-1.4-tsi-122-beygir-manuel-vites-jetta-153243471/detay

ogün bey'in paylaştığı dizel jetta = tank. fiyatı belki yüksek ama alımı satımı kolay bir araçtır, üzerine de kâr yapma ihtimâli bu gidişle yüksek. bunlar yeni jetta'dan çok daha başarılı araçlar. corolla ile jetta'nın bu kasası arasında kalsam jetta'yı seçerim.

donanımdan feragat ederseniz (otomatik klima, alaşım jant gibi) esp'li primeline da alabilirsiniz 42-43 bin tl civarına. bence comfortline uzun yıllar eksiklik hissetmeden yolculuk yaptırabilir.

bir tane de ben paylaşayım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-63000-de-jetta-155474850/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #183 : Mart 04, 2014, 14:50:30 »
ogün bey'in paylaştığı dizel jetta = tank. fiyatı belki yüksek ama alımı satımı kolay bir araçtır, üzerine de kâr yapma ihtimâli bu gidişle yüksek. bunlar yeni jetta'dan çok daha başarılı araçlar. corolla ile jetta'nın bu kasası arasında kalsam jetta'yı seçerim.

donanımdan feragat ederseniz (otomatik klima, alaşım jant gibi) esp'li primeline da alabilirsiniz 42-43 bin tl civarına. bence comfortline uzun yıllar eksiklik hissetmeden yolculuk yaptırabilir.

bir tane de ben paylaşayım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-orjinal-63000-de-jetta-155474850/detay

eyvah eyvah 35 000 tl ile başladık nerelere geldik....

Gerçi benim de suçum var hem esp digital klima çelik jant peşinde koşup hem ucuz istiyorum.....

Biri çıkıp ağzımı burnumu kıracak....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #184 : Mart 04, 2014, 15:28:40 »

Gerçi benim de suçum var hem esp digital klima çelik jant peşinde koşup hem ucuz istiyorum.....

dediğim gibi i30 da bunların hepsine sahip. hatta arka süspansiyonları bağımsız. arada 15 bin tl'ye yakın fark var. değer mi değmez mi karar sizindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #185 : Mart 04, 2014, 15:49:16 »
Ayberk Bey noktanızı balla bölüyorum; internetten 4 kez araç aldım ve sattım. Sıkıntı yaşamadım. Ancak galericilerden uzak durunuz der; noktayı koyarım  :)

Valla 4 araç bakıttık çok sağlam abi yemin olsun dediler, ohoo neler çıktı neler. Serviste temiz çıkıyor araç ama bir araştırıyorsun aracın vah haline. Normal bir usta yada serviste anlamaları imkansız yerler var. Şansımıza profesyonel tanıdıklar vardı da en iyisini denk getirmiştik.
Elbet iyi araçlar vardır abi ama tok satıcı aracına +5000 tl fazla istiyor. Onu araştırıyorsun o bile sıkıntılı çıkıyor. Tanıdık olmadan almamak lazım piyasa tehlikeli çünkü =) Böyle forumları araştırıp almak en mantıklısı.
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #186 : Mart 04, 2014, 15:58:48 »
benim 2000 model corolladan tek farkı arka camların otomatik olması klima bile analog.... 35000 tl verip bomboş araba alıyorsunuz.... Ama satılıyor işte keratalar.... :) rengide güzelmiş... :)

butceniz aklimdan çıkmış onu hesaba katmadım  :) ama guzel keyifli icinize sincek uzun yillar kullanmak icin araba aliyorsaniz toyota ve vw lerden sasmayin derim.seatlari ve diger ayni segmentteki araclari yuksek kmde sataamazsiniz yada zorlanirsiniz fiyat kirarsiniz.arkadasimin arabasini begendiyseniz fiyat konusurum eksikleri olsada.yada paylastigim dizel jetta da tsi jettada iyidir az yakar guzel gider keyif verir arabalardir.tavsiyem size butcenizn boraz ustu alin kafaniz rahatetsin uzun yillar kullanmak istiyorsaniz.ama genede bakarim isterseniz 35-40 arasi.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #187 : Mart 04, 2014, 18:35:46 »
Hanım mı Kaan naptın sen sanki aranızda fazla yaş farkı varmış gibi konuşuyorsun ablamız o bizim lütfen terlik gelicek bak :P :lol:

genç gösteriyorum demekki :)

Hakan bey hepsini tek tek değerlendiriyorum çok sorum olacak....

Saygımdan Hanımefendi diye hitap ettim yoksa bende Abla derim yani :D terliğe alışığım ben :D
 jettalar iyi güzel araç fakat bana basık geldi, i30 lar dar geldi. Eski corolla biraz dar,auris yine idare eder geldi.bu araçların bütün koltuklarına oturdum (ön yolcu şoför ve arka)ve ben 1.75 110 kiloyum.bindiğim araba rahat değilse sevemem :) mitsubishi hiç söz edilmemiş,zaten ben rahat edemedim sığmadımda :D ondada dizel yok sanki? TR de iki tane impreza dizel.varmış geçen gün ilanlarda gördüm fakat anlayamadım.2006-2007 o civarlarda passatlara bakılabilir bence.
Volvo alınır ama,kaçırmayın derim.hatta başkasına bakmayın bile denilebilir :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #188 : Mart 05, 2014, 09:33:35 »

Bu işler böyledir Hande :)

Kendin için araç alım sürecini zorlaştırıyorsun. Tek bir markaya bakmak ile farklı markalara bakmak çok farklıdır. Bütçe net 35.000 ise kendine bir sorgu oluştur. Dizel olacak, manuel olacak km xxx olacak, yıl xxxx - xxxx olacak, sedan ya da hatchback olacak, fiyatı 37.000'den az olacak vs. vs.

Sorguyu çalıştırdığında aradığın özelliklerde alabileceğin arabalar ile ilgili bir fikrin oluşacak zaten. Sonra bu liste üzerinden sadece beğendiğin arabalar için aynı sorguyu tekrar çalıştırarak almak istediğin marka ya da markaları en aza indirmeni tavsiye ederim. Bu aşamadan sonrası şans, kısmet olursa iyi bir araba denk gelir olmazsa biraz beklemek gerek.

İkinci el dizel Jetta alacağıma lpg'li civic alırım deyip gidip Civic almıştım. Kısıtlarını ortaya net olarak koyduğunda alabileceğin araba sayısı gerçekten azalıyor. Şuan piyasayı bilmiyorum ama 2008 Dizel Corolla'yı satıp 1 yıl sonra 2009 Dizel Corolla almıştım :) Bence 2009 model dizel corolla beklentilerini karşılayacaktır, multi mode işine girmediğin sürece alınabilecek en iyi dizel araçlardan birisi diye düşünüyorum. Elbette bütçeyi yukarıya taşıdığında başka alternatifleride konuşabiliriz.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #189 : Mart 05, 2014, 13:46:05 »
Bu işler böyledir Hande :)

Kendin için araç alım sürecini zorlaştırıyorsun. Tek bir markaya bakmak ile farklı markalara bakmak çok farklıdır. Bütçe net 35.000 ise kendine bir sorgu oluştur. Dizel olacak, manuel olacak km xxx olacak, yıl xxxx - xxxx olacak, sedan ya da hatchback olacak, fiyatı 37.000'den az olacak vs. vs.

Sorguyu çalıştırdığında aradığın özelliklerde alabileceğin arabalar ile ilgili bir fikrin oluşacak zaten. Sonra bu liste üzerinden sadece beğendiğin arabalar için aynı sorguyu tekrar çalıştırarak almak istediğin marka ya da markaları en aza indirmeni tavsiye ederim. Bu aşamadan sonrası şans, kısmet olursa iyi bir araba denk gelir olmazsa biraz beklemek gerek.

İkinci el dizel Jetta alacağıma lpg'li civic alırım deyip gidip Civic almıştım. Kısıtlarını ortaya net olarak koyduğunda alabileceğin araba sayısı gerçekten azalıyor. Şuan piyasayı bilmiyorum ama 2008 Dizel Corolla'yı satıp 1 yıl sonra 2009 Dizel Corolla almıştım :) Bence 2009 model dizel corolla beklentilerini karşılayacaktır, multi mode işine girmediğin sürece alınabilecek en iyi dizel araçlardan birisi diye düşünüyorum. Elbette bütçeyi yukarıya taşıdığında başka alternatifleride konuşabiliriz.

Ali aslında dediğin gibi yapmaya çalışıyorum... Tek sorun Beypazarında ve yoğun olmam.... Yani ilgilendiğim araçları kısa zaman hemen gidip bakma şansım olsa kafamda ne istediğim daha kolay netleşir... ya bir hafta izin alıp ankarada ne kadar satılık oto varsa hepsine bakacağım ya da gözümü kapatıp alacağım....

Sen de biraz etrafına haber sal... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #190 : Mart 05, 2014, 14:11:41 »
Ali nin verdiği örneğe paralel bende de şöyle bir gelişme oldu.Yola 50.0000 ye kadar alabileceğim mümkğn olan en yüksek model v6 arıyorudum.Fakat arkadaşımın biri bana verso dcat 2,2 den söz etti inceledim ve sonuç cidden etkilendim.Şimdi bulursam seçeneklerim arasında.Elbette verso al demiyorum ama corolla benimde tavsiye edeğim araba olacaktır.Auris güzel araba ama seni auriste hayal edemiyorum.Küçük geliyor :)
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #191 : Mart 05, 2014, 14:19:55 »
Ali aslında dediğin gibi yapmaya çalışıyorum... Tek sorun Beypazarında ve yoğun olmam.... Yani ilgilendiğim araçları kısa zaman hemen gidip bakma şansım olsa kafamda ne istediğim daha kolay netleşir... ya bir hafta izin alıp ankarada ne kadar satılık oto varsa hepsine bakacağım ya da gözümü kapatıp alacağım....

Sen de biraz etrafına haber sal... :)

Valla direk aklımdasın, bizim şirkette falan yayınlanan ilanları da takip ediyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #192 : Mart 05, 2014, 14:35:31 »
Gençler bi açılın bakiim. Bi bilene bırakın bu işleri. 
Abla sen alternatifleri değerlendir ben bi eleme pozitif negatif yaparım.
Yogunluktan bakamiyorun her ilana yazilana
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #193 : Mart 05, 2014, 14:43:32 »
Yanlis hatirlamiosam 20000 km yapiyor yilda.oldulca ideal hatta gunumuzde az bile sayilabilir.dizel arac surekli araba kullananlar icin ideal olabilir ama size sanki attigim jetta tsi yetecek gibi.yada donup dolancaz gene toyotaya gelcez  :)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #194 : Mart 05, 2014, 14:53:49 »
ya bana çok kızmıyorsunuz değil mi? noolur kızmayın... :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-dizel1.4-d-4d-yakit-cimrisi-6-ileri-149943573/detay

bu araç satılmamış sahibiyle görüştüm ESP yok ama antipatinaj sistemi var bunlarda dedi.... yağ yakma yok dedi... biraz yüksek fiyatlı gibi ama temiz bi araç haftasonuna dek kalırsa bakmaya gideceğim.... Araçta yurtdışından gelen paketlerden var dedi ama tam olarak neyi kastetti anlamadım (sanırım led ışıklardan bahsetti)... :) klimayı sormayı unuttum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #195 : Mart 05, 2014, 14:54:45 »

Gören de milletvekili sanır yoğunluktan bakamıyormuşmuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #196 : Mart 05, 2014, 14:59:06 »

Sercan kardeş hayırlı işler.
Bize de yardım edersin artık.  :)
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #197 : Mart 05, 2014, 15:00:10 »
Son linkteki Corolla fiyat olarak iyi ama km biraz yüksek Klima dijitaldir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #198 : Mart 05, 2014, 15:01:01 »

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-dizel1.4-d-4d-yakit-cimrisi-6-ileri-149943573/detay

bu araç satılmamış sahibiyle görüştüm ESP yok ama antipatinaj sistemi var bunlarda dedi.... yağ yakma yok dedi... biraz yüksek fiyatlı gibi ama temiz bi araç haftasonuna dek kalırsa bakmaya gideceğim.... Araçta yurtdışından gelen paketlerden var dedi ama tam olarak neyi kastetti anlamadım (sanırım led ışıklardan bahsetti)... :) klimayı sormayı unuttum :)

bu arabayi size ben atmıştım hatırladım  :) bakilmaya deger bir arac bence.acaba nerde oturuo ona yakin forumdan arkadaslar varsa eger diye dedim
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #199 : Mart 05, 2014, 15:46:32 »

Son linkteki Corolla fiyat olarak iyi ama km biraz yüksek Klima dijitaldir.

Araç temiz benzerlerin fiyatlarına bakmak gerek. Bildiğim kadar Klima analog (mesajında işaretlediği kadar da analog görünüyor). Önce plakadan bir baktır, bir de pazarlık yapmayalım demiş o biraz zor 10 Ocak'ta ilan vermiş halen duruyor, acil para ihtiyacı varsa bu kadar bekletemezdi.