0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel olmuş ama trafik kontrollerinde sıkıntı olmaz mı
mavi güzel olmuş ama prosedur adına ruhsata işleniyormu renk değiştiği için... birde naçizane tavsiye arkadaki toyota auris yazıları krom kalsaydı daha güzel görünürdü sanki...
Siyah jant bogar bence ama gumus tam anlamiyla tamamlayamamis su anda daha ilginc renkler lazim size
bayıldımmm tam isdediğim renk bu. çok hoş olmuş ama Fehmi beyin sorduğu soruya ortak olmak isterim uzun süre kaldığında boyaya zararı varmıdır?
Bu bir plastik kaplama ama altındaki boya uzun süre nefes alamazsa sorun olabilir, eskiden branda çekiliyordu, araba 5-6 ay yatıyordu daha sonra brandayı arabadan çıkaramıyordunuz.
Plastidip malzemenin boyaya bir zararı yok, ayna kapaklarında kullanıyoruz sprey olarak da satılıyor gayet güzel bir malzeme, ayrıca folyo kaplama maliyetine daha iyi bir iş çıkıyor ortaya.
Güzel olmuş ben de beğendim.. mavi araçları seviyorum ben zaten..Bir kaç sorum olacak.- Ne kadara mal ettiniz?- Acaba uzun süre kalınca boyaya zarar verir mi, bunu araştırmışsınızdır- Ruhsata işletme işi uzunu mu, prosedürü fazla mı?
Eski arabamın rengi. Plasti dipin dayanım süresi ne kadar acaba?
Evet aynalarda ve jantlarda sık kullanılıyor ama çok uzun vadede de özelliğini kaybetmiyorsa sorun yok. Dediğiniz gibi folyo ya göre daha çok tercih edilebilir.Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2014, 10:10:23Yüskel Bey? komple araç için kaç tüp veya kaç kg harcadınız acaba?
Valla sizin karariniz fakat emrenin dedigi gibi gun metal denenebilinir sonradan belki spoon sarisida.olabilir