0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi günlerde kullanın... Bende bu aralar araştırma safhasındayım kaplama yada plasti dipi, en çok merak ettiğim bazı yorumlarda aracın hatlarını kapattığıi doğal gölgelenmeyi bozduğu söyleniyor, yakından bakınca varmı acaba böyle bir problem?
Tamda sevdiğim renk hee Cok güzel olmuş abi aracınız. İyi günlerde kullanın Abi bunun çizilme durumu nasıl. Boyayla aynı seyemi sahip yoksa çok çabuk çizilebiliniyormu?
Telekkür edrim,Aracın orjınal boyası nasıl çizilirse o hassasiyette yakın yani boya çizileceğine plasti dip çiziliyo yadaÇok sert vurduysa yerinden kalkıyor.Aldığım günün sabahı park halindeyden arkadan araç çıkarken tampona sürterek çıkmış neredeyse 2 karışa yakınPlasti dip sökülmüş hemen akşam gittim yaklaşık 1 saatte tamiratı yaptılar bide ücretsiz yaptılar:)
Mavi ya her tonu ayrı güzel bende beyaz düşünüyorum ama düşünmekle kalıyorum öğrenci adam o kadar para bulamıyor tabi .
güzel olmuş bunun masrafı nedir acaba ruhsata işletmeyle birlikte
bende bir video paylaşayım o halde https://www.youtube.com/watch?v=Z3QOO5-TfCg
hmm, ben bir ara plastidip uygulama videoları izlemiştim, ilk katı çok ince atıyorlardı, burada bodoslama girişilmiş, farklı ürün mü ki acaba?
Teşekkürler böyle görünce daha çok sevdim Mavi rengîNerdeyse Yapılan her arabanın videosu yapılıyolar
güzel ve başarılı olmuş ama aurisin renk kartelasındaki mavi olsaydı tadından yenmezdi bence araçda aksesuar falan da olursa çok daha güzel olabilir krom cam çıtası cam spoileri falan gibi
Valla 2 senedir diyorum bu meret çağın ürünü diye ama ancak 2014te meşhur olabildi http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41311.0Hocam aracınız çok güzel olmuş maşalllah güzel günlerden kullanın. Maşallah yaptırdıgınız yerde hep sizin aracla reklamını yapmıs Yıkama da sizin araç sanırım tamir videosuda sizin araç
bu plasti dip in araç için ürettiği bi ürün (plasti dip - autosülphüreflio) altındaki boyaya zarar vermeden çıkabiliyor, yani plasti dip sanayide kullanılıyor plasti dip- autosülphüreflio da araçlarda kullanılıyoraracın üzerini 6 kat atılıyor yada 1 kat astar 5 kat boya tam bilmiyorum bende ama incecik birşey değil.