Gönderen Konu: kaplama ve renk değişimi  (Okunma sayısı 5824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ---2012 auris comfort plus---
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: kaplama ve renk değişimi
« Yanıtla #40 : Mart 26, 2014, 21:56:55 »
Yüksel bey affınıza sığınarak açıklamanıza ek bir bilgi eklemek istedim.  Plasti Dip 1972 yılından beri kullanımda olan bir ürün. Performix firmasının tescilli bir markası.  Firma tamamen Amerikan firması. Internet sitesine girdiğinizde de Minnesota U.S. olarak görebilirsiniz.

Plasti Dip ürünlerinin etiketleri İngilizcedir ve tüm ambalajlarda "Performix Plasti Dip" olarak geçer. Açıklamak istediğim Performix firmasının Amerika içi de dahil olmak üzere global olarak satışa sunduğu Plasti Dip ürününü otomotiv sektörüne uyarlayıp tüm dünyaya Almanca etiketi ile satışa sunması diye bir durum hem normal değil hem de böyle bir ayrım söz konusu değil.

Bunu birebir üretici firma ile temasa geçerek de doğrulayabilirsiniz.

murat  by, yazdıklarınız sanırım doğru ben sizin kadar firma hakkında araştırma yapmamıştım, az önce baktım ikisi farklı firmalarmış.
ben sadece bizim araçlarımıza zarar verir mi vermez mi diye araştırdım ve en uygun olanını autospruehfolie yani alman firmanın ürünü olduğunu öğrendim onu yaptırdım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 26, 2014, 21:56:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Nissan Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
« Yanıtla #41 : Mart 27, 2014, 21:11:39 »
Yanıtınız için teşekkür ederim. Kararlarınıza saygı duymakla beraber Plasti Dip ürününün tüm dünyada özellikle otomotiv sektöründe güvenle ve sorunsuz olarak kullanıldığını da belirtmek isterim. Plasti Dip aslında "selpak" örneğinde ki gibi belirtici/ayırıcı isim oldu. Farklı bir marka olsa da  Plasti Dip denildiğinde neredeyse artık herkes sıvı bir kaplama ürünü olduğunu anlıyor. İsim ve ürün farklı olsa bile önünde veya arkasında Plasti Dip kullanılıyor. Bu karışıklık zaten bu durumdan kaynaklanıyor. Ama dediğim gibi orjinal Plasti Dip 1972 yılından beri kullanımda ve Plasti Dip 'in ikinci bir adı veya ingilizce dışında farklı bir ambalajı yok.

Aracınızı güzel günlerde kullanın. Kazasız, cezasız dileklerimle. İyi forumlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ---2012 auris comfort plus---
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #42 : Mart 27, 2014, 22:19:45 »
Yanıtınız için teşekkür ederim. Kararlarınıza saygı duymakla beraber Plasti Dip ürününün tüm dünyada özellikle otomotiv sektöründe güvenle ve sorunsuz olarak kullanıldığını da belirtmek isterim. Plasti Dip aslında "selpak" örneğinde ki gibi belirtici/ayırıcı isim oldu. Farklı bir marka olsa da  Plasti Dip denildiğinde neredeyse artık herkes sıvı bir kaplama ürünü olduğunu anlıyor. İsim ve ürün farklı olsa bile önünde veya arkasında Plasti Dip kullanılıyor. Bu karışıklık zaten bu durumdan kaynaklanıyor. Ama dediğim gibi orjinal Plasti Dip 1972 yılından beri kullanımda ve Plasti Dip 'in ikinci bir adı veya ingilizce dışında farklı bir ambalajı yok.

Aracınızı güzel günlerde kullanın. Kazasız, cezasız dileklerimle. İyi forumlar.

teşekküeler,
ceza kısmını anlayamadım neden ceza kesilsin ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 27, 2014, 23:07:15 »
teşekküeler,
ceza kısmını anlayamadım neden ceza kesilsin ki?

kaplama için söylememiş sanırım..genel bir dilekte bulunmuş.. kazasız ve cezasız günler diye..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Nissan Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '13
« Yanıtla #44 : Mart 29, 2014, 08:46:40 »
kaplama için söylememiş sanırım..genel bir dilekte bulunmuş.. kazasız ve cezasız günler diye..

Evet dediğiniz gibi genel bir dilek olarak yazmıştım.