0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın bey, sizin cihaz çok güzel, deneyimlerinizi ve kayıtlarınızı bekliyoruz, bende niyetlendim aynısına
Aydın hayırlı olsun güle güle kullan. Bak videoda var, PİL uyarısı veriyor, bence bu kapasitörü bir doldur ondan sonra bu dediğini yap
Doğru diyorsun Ama benim videoda görebildiğim kadarı ile direk batarya simgesi yanıp sönüyor, senin o anlık kontak çevirirken ki enerji kesintisini bile tolere edemedi Bence biraz beklet yinede şarjda bak bakalım yine o ilk açmada o pil simgesi yanıp sönecek mi?
Bazen benim.kameradan da oluyor.Kontağı açıp tam kamera acilirken marş yaparsam bazen kamera geri kapaniyor.Ama.manuel olarak açma tusundan .acabiliyorum .Siz kontağı açın birkaç sn bekleyin bakalım aynısını yapacakmiYani aradaki bekleme suresini azcik uzatın
G1Wc ise, böyle bir durum oluşmuyor, Murat'ın dediği gibi bir süre elektrikte tutmakta fayda var. Bir kaç günden fazla araç kullanılmazsa tarih de sıfırlanıyor(diğer ayarlar bozulmuyor). Boşta kullanımda kapasitörü 5-7sn civarı gidiyor.
İçine kapasitör koymayı unutmuş olmasınlar Aydın bak bakalım seninkisi elektrik bağlantısı çıkarılınca kaç saniye dayanıyor