0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sigortam.netten teklif al İlke, buna göre bir değerlendir. 1. 2. sürücü ekletirsen fiyat biraz artar.2. Cam olayı artık çoğu poliçede var, fiyatı etkilemez ancak tampon ve far eklenmesinden fiyat farkedebilir.3. yetkili servis ve orjinal parça en önemli husus mutlaka olmalı. Artık kaskolar dar kasko-kasko-genişletilmiş kasko-tam kasko diye 4 e ayrılıyor. Genişletilmiş olandan aşağısını yaptırmanı tavsiye etmem. Her zaman için en detaylı bilgiyi acenten alırsın. Mutlaka ayrıntılı konuşmalısın.
Sompo japon dan da mutlaka teklif alin Türkiye piyasasina yeni girdikleri için guEl fiyatlar veriyorlar.
İlke bu işlerde çok titiz davranmak lazım poliçedeki tek bir kelimenin bile önemi büyük oluyor . Ondan iyice konuş anlaş ve poliçeyi detaylı incele . Şirket çokta önemli değil ama bilindik şirketlerde yaptırmakta fayda var ben ak sigorta uygun olduğu için onu tercih ediyorum allianz da iyidir . Zaten 3 aşağı 5 yukarı hepsi aynı dediğim gibi önemli olan poliçedeki teminatlar.
Sampo japan, sompo da olabilir tam emin değilim. Ben bu firmayı öneririm, 2011 yılında volvo kullanırken, yıl içinde 7 defa çekici hizmeti kullandım. Kasko fiyatına ekstra hiç bir şey eklenmedi. Bunun dışında da kasko ve sigorta işlemlerinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Sompo fiyat yönü ile güzel ancak yetkili servisi seçemezsiniz dedigi anda kalsın demiştim.
Bu yüzden benide vazgecirir abi.Teşekkürler abi. Ahmet abimin dediği hakkında ne düşünüyorsun abi?
Fiyat yönünde iyi evet, yetkili servisi seçemezsinizi tam anlayamadım ama, anladığım kadarıyla, kaza vs. durumunda, aracı hangi serviste yaptırmak istediğimizimi seçemiyoruz.
Evet kaza durumunda yetkili servise yönlendirmesi yoktu.
sampo sigortanın ucuz olmasının sebebi yetkili servis olayı yok bir ikincisi orijinal parça yok
Nasıl yani, sanayiye mi yönlendiriyor aracı, öyle bir şey olamaz ya, hani hangi yetkili serviste yapacağımızı seçemiyor veya, en yakın yetkili serviste yaptırılıyor derseniz araç, tamam ama, zaten trafik kuralları dahilinde, rapor tutulup, sonuç belli olduktan sonra, yetkili servis dışında hiçbir yere araç tamir ettirilemiyor benim bildiğim. Hasarı kasko karşıladığı sürece
2 yıldır benim istediğim özelliklerde en iyi fiyatı Ak Sigorta veriyor. Aracı servise Honda Bora'ya götürüyorum ve Bora ile de anlaşmadı olduğu için kafam rahat.
Ne edeyim böyle sigortayı . Dışarıda yan sanayi parçalarla onarım yapma niyetim olsa zaten kasko yapmam . Gerçi kaskonun amacı sadece onarım değil ama olmuş iken tam olması tercihimdir .
Valla inşallah ihtiyaç olmaz ama olursa ve Ak Sigorta sorun çıkartırsa o poliçeyi yapan arkadaşımın benden çekeceği var Bu yıl Ak Sigorta'dan640 TL'ye bu hafta yeniledim IMM 100.000 (maddi manevi ayırımsız), araç bedeli rayiç bedel + 2.400 TL aksesuar ile herhangi bir muafiyet olmadan yaptırdığım. Kasko konusunda dikkatli olmak gerek, birden fazla teklif alıp poliçeyi okumadan kasko yaptırmayın.