Gönderen Konu: Hangi Kasko  (Okunma sayısı 8758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Kasko
« Yanıtla #40 : Ocak 29, 2014, 14:51:13 »
Hayırlı olsun, 1-2 gün içinde kaskoyu yeniletmeye gittiğimde, onu özellikle bende soracağım sigortacıya, buradaki ifadeye göre bir sıkıntı olmuyor, yani yetkili serviste yaptırıyoruz aracı, bende bütün yetkili servisleri tek tek tarattım internet sitesinde, çevremdekilerin hepsi kayıtlı. Ama tekrar soracağım, onun dışında bence sompo japan, en iyi kasko şirketlerinden biri, 6 defa çekici kullandım 1 yılda, hiçbir ekstra bedele maruz kalmadım, rocco için de 960tl ödüyorum yıllık. 76bin tl üzerinden kaskolu.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ocak 29, 2014, 14:51:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ocak 29, 2014, 14:52:27 »
İyi o zaman. Pendik'teki yetkiliyi biliyorsundur zaten ismini vermeye gerek yok. İyi bir servis olduğunu duymuştum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ocak 29, 2014, 14:55:49 »
Anadolu sigortadan 1800 fiyat aldım geçenlerde sompo japan'dan 2200 çok bence.
Valla anadolu bana baya yuksek fiyat çekti sompoya gore
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Ocak 29, 2014, 14:58:33 »
Hayırlı olsun, 1-2 gün içinde kaskoyu yeniletmeye gittiğimde, onu özellikle bende soracağım sigortacıya, buradaki ifadeye göre bir sıkıntı olmuyor, yani yetkili serviste yaptırıyoruz aracı, bende bütün yetkili servisleri tek tek tarattım internet sitesinde, çevremdekilerin hepsi kayıtlı. Ama tekrar soracağım, onun dışında bence sompo japan, en iyi kasko şirketlerinden biri, 6 defa çekici kullandım 1 yılda, hiçbir ekstra bedele maruz kalmadım, rocco için de 960tl ödüyorum yıllık. 76bin tl üzerinden kaskolu.
Sagol Alper abi. Eğer fiyati ve poliçedeki maddeler sabit olacaksa bende devam ederim abi.

İyi o zaman. Pendik'teki yetkiliyi biliyorsundur zaten ismini vermeye gerek yok. İyi bir servis olduğunu duymuştum.
Biliyorum abi. Bana gore o kadar iyi değil abi. Biraz sorunlu servis.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ocak 29, 2014, 15:12:04 »
Bu fiyata bence iyi ilke. Benim siğorta anadolu genişletilmiş kasko 2013 temmuzda 930 tl ödedim hasarsızlıgım %65 olduğu halde.çekici hizmetide senede bir defa yazıyor.bende bu firmayı bir dahaki kasko zamanında değerlendireceğim
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ocak 29, 2014, 15:33:18 »
Bu fiyata bence iyi ilke. Benim siğorta anadolu genişletilmiş kasko 2013 temmuzda 930 tl ödedim hasarsızlıgım %65 olduğu halde.çekici hizmetide senede bir defa yazıyor.bende bu firmayı bir dahaki kasko zamanında değerlendireceğim
Anadolu abi bu sene fiyatları baya yükseltmiş. Haberin olsun. Abi detaylar vs burada. Policeden istediğin birşey varsa yardimci olabilirim abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ocak 29, 2014, 16:15:01 »
Hayırlı olsun İlke fiyat güzel . İnşallah kullanmanıza gerek kalmaz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ocak 29, 2014, 16:38:43 »
Hayırlı olsun İlke fiyat güzel . İnşallah kullanmanıza gerek kalmaz .
Sağol abi. Kasko bitimine doğru tampon ve fari değiştirmeyi düşünüyorum abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ocak 29, 2014, 17:05:11 »
Sağol abi. Kasko bitimine doğru tampon ve fari değiştirmeyi düşünüyorum abi :)

İlke sen benim ne demek istediğimi anladın . :)  Allah kaza bela vermesin kardeşim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ocak 29, 2014, 18:09:07 »
İlke sen benim ne demek istediğimi anladın . :)  Allah kaza bela vermesin kardeşim .
Anladim abi :) Amin cumlemize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '10
  • 12 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
siz hangi kasko firmalarını tercih ettiniz neden ?
« Yanıtla #50 : Mart 03, 2014, 11:59:20 »
Tüm forum üyeleri oncelikle merhaba

1 yıl önce aldığım corollamın 4 güne kadar kaskosu bitecek, önceki toyota nın kasko su idi, toyota gümüş kasko  fakat ebni çok da tatmin etmedi en basiti mini onarım bile yok, bende bu zaman kadar yatığım en iyi şeylrden biri bu siteye üye olup buradan olabildiğince faydalnmaya çalıştım ve sonuç olarak da kasko araştırmasına müteakip değiştirmeyi düşünüyorum bariz fiyat farkı olmazsa diye,

ben maaşımı garantiden alıyorum ve biraz önce beni garanti bankasından bi bayan aradı ve bana maaş müşterilerine özel %15 indirimle birlikte kasko yaptıklarını ve bilgi vereceğini söyledi bende ok dedim ve başladı anlatmaya bende kafama takılanları sordum, en baştan yazayım,

- 2010 model corolla comfort a 35.025 lira kasko bedeli biçilmiş ben ilave 1000 lira orj. jant eklettim üstüne, lpg de var  ama ruhsata işli değil diye ekleyemeyiz dedi
- mini onarımı var, benim en çok istediğim Auto King lede anlaşmaları varmış ve diğer firmalar mini onarımı yılda 1 kere yaptırır biz 4 kere yaptırıyoruz dedi ( auto king deki onarım standartları dışarısına çıkmadan , mesela çizik 10 cm gibi )
- arıza ve kaza durumunda kimi firmalar büyük parçaları orjinal kullanır bizde vidasına kadar herşey orjinal parça olur ve yetkili serviste yapılır, eğerki müşteri benim arkadaşımın özel servisi var ben orda yaptırmak istiyorum derse ona karışmayız özel serviste yapılır dedi, burada ben lafa girdim ve bu işle alakalı sitede sıkıntı yaşayan arkadaşlar aklıma geldi ve şunu sordum , özel servis konusunda müşteri mi seçiyor yoksa siz mi belirliyorsunuz diye bayan bana müşteri özelde yaptırmak isterse yapılır aksi durumda yetkili serviste yapılır dedi
- Çekici hizmeti ile ilgili olarak 1 defa kullanılır sınırlaması yok
- Araç arıza ve kaza durumunda hani araç tahsisi olayı varya onda sınır yokmuş, görevli mesela aracınız 5 ay serviste kaldı, size 5 ay süre boyunca altınıza araç tahsis edilir dedi
- tatile çıktın yolda kaldın vs durumunda 1. derece akrabalarınızın yol masrafları karşılanır dedi
- tamamiyle genişletilmiş bir kasko dedi, deprem yangın, terör, sel su , sokak olaylarında da koruma altındasınız dedi

şu an aklıma gelenler bunlar benim hasarsızlık indirimim var ilk defa sanırım %30 , ilave birde maaş müşteri indirimi

benim kafama gayet yattı anlattıkları, tek sıkıntı çıkacak nokta ise Allah göstermesin kaza durumunda pert e çıkma durumunda yaşanabilecek ödeme sıkıntısı onada artık bilmiyorum nasıl olur umarım öylebir durumla karşı karşıya kalmam,

Özetle 2010 corolla comfort aracıma ilave 1000 lira aksesuar(jant) eklenmiş ve Trabzon merkeze göre bana çıkartmış olduğu fiyat 911 lira ve vade farksız 9 taksit yaparız dedi, fiyat ve avantajları nasıl, sizin seçimleriniz neye göre oldu, yakın zamanda kasko yaptıanlar da yorum eklerse fikir olabilir il olarakda paylaşılırsa

herşeyi yazdım kasko firmasının adını yazmamışım  :rofl: europo dedi sandım telefonda tam adını anlamadım diye netten baktım garanti bankasının kasko firması Eureko imiş yeni duydum bende , sanırım bayanın bana sölediği firmada bu, herhangi bir sıkıntıda banka şubelerimize gidebilirsiniz, şubelerimiz de bir nevi acentelerimizdir, muhatap olarak alabilirsiniz dedi bana

Saygılar
2010 Toyota Corolla Comfort Benzin/Lpg

Bize Heryer ....     :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
Ynt: siz hangi kasko firmalarını tercih ettiniz neden ?
« Yanıtla #51 : Mart 03, 2014, 12:03:51 »
Saydığınız şartlarda ise uygun görünüyor. Garanti Bankası'nın acenteliğini yaptığı sigorta şirketi Eureko Sigorta. Bir önceki aracıma hırsız girmişti, kelebek camını değiştirmiştim bir sorun çıkmadı ama siz yinede aynı teminat şartlarında başka tekliflerde alın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mart 03, 2014, 13:44:00 »
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=57073.0

Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2014, 14:20:50
Sanirim bu yardimci olur abi size. Babamada garanti teklif yapmisti poliçe örneği gönderdiler sompo japan ile karsilastirdim sompo daha iyi cikti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mart 03, 2014, 16:39:40 »
Tanıdık sigortacıyı aradım onda bunu anlattım bir fiyatta sen bak dedim,  adam bana abi daha düşük fiyat bulurum ama bu şartlarda bu fiyata bulamam dedi toyotakasko ya bakacam ne fiyat çıkaracak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #54 : Mart 03, 2014, 17:00:40 »
Tanıdık sigortacıyı aradım onda bunu anlattım bir fiyatta sen bak dedim,  adam bana abi daha düşük fiyat bulurum ama bu şartlarda bu fiyata bulamam dedi toyotakasko ya bakacam ne fiyat çıkaracak

Daha düşük fiyata bulabilirsiniz ama önemli olan teminatlar, 3-5 kuruş fazla prim verip sağlam poliçe yapmakta fayda var. Gün gelip lazım olunca değerini anlıyor insan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 98200
  • Model Yılı: '13
  • 235 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mart 09, 2014, 20:48:27 »
Merhaba,

2013 Mayıs ayında Yaris'imi alırken Ziraat Sigorta'dan Genişletilmiş Kaskoyu 834 TL'ye yaptırmıştık. Annem Ziraat mensubu olduğu için %50 indirim uygulanmıştı. Bu yılda aynı şekilde Ziraat Sigorta'dan yaptırmayı düşünüyoruz. Mayıs ayında çıkacak fiyatı merak ediyorum.

Ziraat Sigorta Toyota'nın yetkili servisleriyle de anlaşmalı.
Toyota Yaris - Fun Multidrive S (2013) Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 12, 2014, 13:24:14 »
tekrardan merhaba arkadaşlar

kaskoyu yaptırdım eureko ya daha doğrusu garanti şubesine gidiyordum, araçla gitmedim yaya olarak giderkende  Eurko yu aradım ve başka bir müşteri temsilcisine daha önceki sorduğum sorulara benzer sorular sordum, oda aşşa yukarı aynı cevapları verdi fakat şöyle bi soruya istediğim cevabı alamadım;
Araç Allah göstermesin kaza  durumunda yetkili servisemi yoksa sizin özel servislerinize mi yaptırılacak yani orjinal parça, yetkili servis mi diye sordum, görevli bayan bana ili sordu Trabzon dedim sonra baktı ve sizi kaza departmanına yönlendirim o arkadaşlar yardımcı olsun dedi, yönlendirdiği deparmandaki bi görevli ile konuştuğumda Trabzon ilinde anlaşmalı servisimiz yok dedi ama isterseniz yetkili servise siz aracınızı götürebilirsiniz dedi ben kendisine nasıl diye sorduğumda aracı ben yetkili servise götüreceği yaptıracağım parayıda ödeyeceğim, firma bana daha sonra ödediğim meblağı geri ödeyecekmiş, dedim o olmadı kaza yaptık 10.000yada 15.000 lira masraf çıktı şak diye nasıl olacak o iş , öyle hemen yapacak para olsa neden tırmalim dedim ve anladığım kadarıyla kendi özel anlaşmalı servislerine yaptırıyorlar varsa kimi illerde yetkili servis onlarada yaptırabiliyoruz diye anladım, görevliye teşekkür ettim, bulunduğum yerden dolmuşa bindim arabamı aldım ve dooğru daha önceden toyota gümüş kasko yaptırdığım yere,
 Grupama kasko yaptırdım mini onarımda var ve RS diye bi firmanın ülke genelinde yaklaşık 50 noktası var dedim ok, 1000 liralık da jant eklettim ve 911 veren Eureko yerine Grupama yı 974 liraya yaptırdım, orjinal parça yetkili servis olayı ile, ne diyelim sağlık olsun umarım mini onarım haricinde kaskoyu kullanmak nasip olmaz

Trabzonda %30 hasarsızlık indirimiyle 2010 corolla comfort a 1000 lira aksesuar extrası ile Grupama ya 974 liraya yaptırdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 12, 2014, 13:37:28 »
kendim yıllardır allianz dan yaptırıyorum,

malesef en ufağından en büyük kazasına kadar da yaptım, sigortayla ilgili hiç bir problem yaşamadım, ulaşım konaklama ücretlerine kadar ödendi ve en azından işlemlerim hızlıca gerçekleşti...

bir arkadaşım, allianz pahalı diye 200 tl ucuz olan isim vermiyeyim(aksigorta yada euroke) firmasından kasko yaptırdı,

motordaki sıkıntıdan dolayı yolda kaldı ve çekici hizmeti kullandı,

devamında 3-5 ay sonra tekrar yolda kaldı ve çekici talep ettiğinde, çekici hizmetinin ücretli olacağı, kaskonun verdiği çekici hizmetinin kasko yılı içerisinde 1 defa ücretsiz olarak kapsadığını bildirmişler...

300 tl çekici hizmeti ücreti ödedi, sigorta firmasınamı giydirsin, rezilliğinemi yansın, kendinemi kızsın... çekicinin suçu yok :)

buna dikkat edin derim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mart 12, 2014, 15:23:03 »
             bende tam eve gelirken araçtan Groupama poliçemi alim tamamını okudum bi kaç nokta var belirlediğim onları paylaşayım dedim ama ona geçmeden Muhammet bey hemen şunu belirteyim Garanti bankasının Eureko sigortası ile görüştüğümde çekici ile ilgili olarak bir sıkıntı olmadığını bana söylediler, ikinci görüştüğüm görevli aracın yolda kalması yeterli zaten amaç kaza yada başka bir nedenden dolayı yolda kalan araçla ilgili bundan dolayı da bir sınır yok diye belirtmişti ilginç  ;)

grouapa poliçesinden bi kaç ayrıntı var onları yazmak yerine resmini atayım dedim şimdi telden çekip ekleyecem bundada belli bi sınır var haliyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 12, 2014, 15:35:51 »
             bende tam eve gelirken araçtan Groupama poliçemi alim tamamını okudum bi kaç nokta var belirlediğim onları paylaşayım dedim ama ona geçmeden Muhammet bey hemen şunu belirteyim Garanti bankasının Eureko sigortası ile görüştüğümde çekici ile ilgili olarak bir sıkıntı olmadığını bana söylediler, ikinci görüştüğüm görevli aracın yolda kalması yeterli zaten amaç kaza yada başka bir nedenden dolayı yolda kalan araçla ilgili bundan dolayı da bir sınır yok diye belirtmişti ilginç  ;)

grouapa poliçesinden bi kaç ayrıntı var onları yazmak yerine resmini atayım dedim şimdi telden çekip ekleyecem bundada belli bi sınır var haliyle

bahsi geçem sigortayı aksigorta olarak teyit ettim şimdi...

araç hasarlarının limit olmaksızın yetkili servisde orjinal parça kullanılarak onarılacağıyla ilgili maddeyi de iyi inceleyin...

muadil yada eş değer parça ibareleri kabul etmeyiniz...

sizin güvende hissettirecek sözlü garantilere/teminatlara( hele biz burdayık, bişey olursa gel gibi ) itibar etmeyiniz,

söz hep uçar ama yazısı silinen mürekkeplerde varmış yeni duydum, dikkat edin :)