Tüm forum üyeleri oncelikle merhaba
1 yıl önce aldığım corollamın 4 güne kadar kaskosu bitecek, önceki toyota nın kasko su idi, toyota gümüş kasko fakat ebni çok da tatmin etmedi en basiti mini onarım bile yok, bende bu zaman kadar yatığım en iyi şeylrden biri bu siteye üye olup buradan olabildiğince faydalnmaya çalıştım ve sonuç olarak da kasko araştırmasına müteakip değiştirmeyi düşünüyorum bariz fiyat farkı olmazsa diye,
ben maaşımı garantiden alıyorum ve biraz önce beni garanti bankasından bi bayan aradı ve bana maaş müşterilerine özel %15 indirimle birlikte kasko yaptıklarını ve bilgi vereceğini söyledi bende ok dedim ve başladı anlatmaya bende kafama takılanları sordum, en baştan yazayım,
- 2010 model corolla comfort a 35.025 lira kasko bedeli biçilmiş ben ilave 1000 lira orj. jant eklettim üstüne, lpg de var ama ruhsata işli değil diye ekleyemeyiz dedi
- mini onarımı var, benim en çok istediğim Auto King lede anlaşmaları varmış ve diğer firmalar mini onarımı yılda 1 kere yaptırır biz 4 kere yaptırıyoruz dedi ( auto king deki onarım standartları dışarısına çıkmadan , mesela çizik 10 cm gibi )
- arıza ve kaza durumunda kimi firmalar büyük parçaları orjinal kullanır bizde vidasına kadar herşey orjinal parça olur ve yetkili serviste yapılır, eğerki müşteri benim arkadaşımın özel servisi var ben orda yaptırmak istiyorum derse ona karışmayız özel serviste yapılır dedi, burada ben lafa girdim ve bu işle alakalı sitede sıkıntı yaşayan arkadaşlar aklıma geldi ve şunu sordum , özel servis konusunda müşteri mi seçiyor yoksa siz mi belirliyorsunuz diye bayan bana müşteri özelde yaptırmak isterse yapılır aksi durumda yetkili serviste yapılır dedi
- Çekici hizmeti ile ilgili olarak 1 defa kullanılır sınırlaması yok
- Araç arıza ve kaza durumunda hani araç tahsisi olayı varya onda sınır yokmuş, görevli mesela aracınız 5 ay serviste kaldı, size 5 ay süre boyunca altınıza araç tahsis edilir dedi
- tatile çıktın yolda kaldın vs durumunda 1. derece akrabalarınızın yol masrafları karşılanır dedi
- tamamiyle genişletilmiş bir kasko dedi, deprem yangın, terör, sel su , sokak olaylarında da koruma altındasınız dedi
şu an aklıma gelenler bunlar benim hasarsızlık indirimim var ilk defa sanırım %30 , ilave birde maaş müşteri indirimi
benim kafama gayet yattı anlattıkları, tek sıkıntı çıkacak nokta ise Allah göstermesin kaza durumunda pert e çıkma durumunda yaşanabilecek ödeme sıkıntısı onada artık bilmiyorum nasıl olur umarım öylebir durumla karşı karşıya kalmam,
Özetle 2010 corolla comfort aracıma ilave 1000 lira aksesuar(jant) eklenmiş ve Trabzon merkeze göre bana çıkartmış olduğu fiyat 911 lira ve vade farksız 9 taksit yaparız dedi, fiyat ve avantajları nasıl, sizin seçimleriniz neye göre oldu, yakın zamanda kasko yaptıanlar da yorum eklerse fikir olabilir il olarakda paylaşılırsa
herşeyi yazdım kasko firmasının adını yazmamışım

europo dedi sandım telefonda tam adını anlamadım diye netten baktım garanti bankasının kasko firması Eureko imiş yeni duydum bende , sanırım bayanın bana sölediği firmada bu, herhangi bir sıkıntıda banka şubelerimize gidebilirsiniz, şubelerimiz de bir nevi acentelerimizdir, muhatap olarak alabilirsiniz dedi bana
Saygılar