0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anadolu sigortadan 1800 fiyat aldım geçenlerde sompo japan'dan 2200 çok bence.
Hayırlı olsun, 1-2 gün içinde kaskoyu yeniletmeye gittiğimde, onu özellikle bende soracağım sigortacıya, buradaki ifadeye göre bir sıkıntı olmuyor, yani yetkili serviste yaptırıyoruz aracı, bende bütün yetkili servisleri tek tek tarattım internet sitesinde, çevremdekilerin hepsi kayıtlı. Ama tekrar soracağım, onun dışında bence sompo japan, en iyi kasko şirketlerinden biri, 6 defa çekici kullandım 1 yılda, hiçbir ekstra bedele maruz kalmadım, rocco için de 960tl ödüyorum yıllık. 76bin tl üzerinden kaskolu.
İyi o zaman. Pendik'teki yetkiliyi biliyorsundur zaten ismini vermeye gerek yok. İyi bir servis olduğunu duymuştum.
Bu fiyata bence iyi ilke. Benim siğorta anadolu genişletilmiş kasko 2013 temmuzda 930 tl ödedim hasarsızlıgım %65 olduğu halde.çekici hizmetide senede bir defa yazıyor.bende bu firmayı bir dahaki kasko zamanında değerlendireceğim
Hayırlı olsun İlke fiyat güzel . İnşallah kullanmanıza gerek kalmaz .
Sağol abi. Kasko bitimine doğru tampon ve fari değiştirmeyi düşünüyorum abi
İlke sen benim ne demek istediğimi anladın . Allah kaza bela vermesin kardeşim .
Tanıdık sigortacıyı aradım onda bunu anlattım bir fiyatta sen bak dedim, adam bana abi daha düşük fiyat bulurum ama bu şartlarda bu fiyata bulamam dedi toyotakasko ya bakacam ne fiyat çıkaracak
bende tam eve gelirken araçtan Groupama poliçemi alim tamamını okudum bi kaç nokta var belirlediğim onları paylaşayım dedim ama ona geçmeden Muhammet bey hemen şunu belirteyim Garanti bankasının Eureko sigortası ile görüştüğümde çekici ile ilgili olarak bir sıkıntı olmadığını bana söylediler, ikinci görüştüğüm görevli aracın yolda kalması yeterli zaten amaç kaza yada başka bir nedenden dolayı yolda kalan araçla ilgili bundan dolayı da bir sınır yok diye belirtmişti ilginç grouapa poliçesinden bi kaç ayrıntı var onları yazmak yerine resmini atayım dedim şimdi telden çekip ekleyecem bundada belli bi sınır var haliyle