0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
susturucular orij.olmayınca ses değişir.öyle idare edeceksin,bir iki sene sonra bozulunca orj.taktırısın.
Abim Allah razı olsun...Alt takımdan gelen lakırtı için nasıl bir yol izlemem gerekir..
Faruk km seni yanıltmasın bu arabanın ölüsü yeni arabaları cebinden çıkarır.ben 94 model 224 bindeki arabayı beş dakikada satabilirim ama yerine o kalitede araba bulamayacağımdan değiştirmiyorum.
Faruk moralini bozma araba kusurları bitince seni üzmez çünkü arıza çıkaran bir araba değildir.
valla faruk bey benim aracın radyatör üst kapağı plastik mi hiç bakmadım birara bakarım benim araç da 15 yaşında henüz bir sorun yok radyatörde,kale de iyi bir marka bence oda gönül rahatlığıyla taktırılabilir,ama siz yetkili servisle yollarınızı ayırın sağlam bir özel servise gidin bence yetkili servis insanın ocağını söndürür.
Merhabalar,Aranıza yeni katıldım ve fırsat buldukça konular üzerinde göz gezdiriyorum,6 Senedir 98 Model Fiat Uno 70 S sahibiydim şu an 1998 Model Toyota Corolla XLİ (Beyaz-Klimasız) ve 65.000 Km'de,1,5 ay önce sıralı sistem LPG takılmış,1,5 ay önce 4 adet vakumlu kış lastiği (Michelin marka) alınmış (ayrıca yazlık michelinleri de ekstradan verecekler),bir Gurbetçi vatandaşımızın Türkiye'ye geldiği zaman kullandığı aracı 14.500 Tl gibi bir fiyata (fiyatın fazla olduğunu biliyorum) satın almış bulunuyorum.Orjinal ve mekanik hastalığım var,kaza bela olacaksa da bende olmalı diye düşünüyor ve araç alırken hep bu şekilde düşünüyorum.Uno'mu da 2005 yılında 7 yaşında 19.800 Km'de satın aldım ve şu an 105.700 Km'de sattım.Toyotamda kesinlikle kaza,darbe yok,sadece 10 cm çapında sol ön kapısında ve 20 cm civarında sağ ön çamurluk ağzında sürtmeden dolayı boya var.Bu durumda ve bu kilometrede iken aracıma ne bakımı yaptırmalıyım? Şöyleki unomu 20.000 Km'deyken tesadüfen ustama götürdüm ve triger kayışının çatlaktarını gösterdi,nitekim kayış çıktığında da kendim elastik özelliğinin tamamen yok olduğunu gördüm.Vitesler özellikle 3-4 ve 5 çok sert geçiyor 2 farklı ustaya sordum ikiside araç uzun yolda kullanılmış o yüzden dediler ama şanzıman yağını da değiştirmeyi planlıyorum her ihtimale karşı.Konuyu daha fazla uzatmadan,65.000 Km'de ki toyota corollam için neler yaptırmalıyım biraz bilgi verirseniz sevinirim.Bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Atilla amca yatan araba iyi midir ? Ben yatan araba iyi değil diye biliyorum. Ben araba alacak olsam eğer 10 yaşından fazlaysa 100 bin ve 150 bin arası alırım. (Kendi Fikrim)