0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Babamın arabasında xli yazıyor 94 model ama tabloya göre siyah tampon diyor oysaki bizimki gövde renginde...Direksiyonda 3 çubuklu daha bütün özelliklere bakmadım ilk gözüme çarpan bunlar
Bizimkide tabloya göre 105, ama gerçekte 114 hp Bu arada torku kaç Atilla amca 114 lüklerin ?
ibrahim bey bende orjinal ledli spoyler vardı bagaja fazladan ağırlık yapıyordu birde çamurluklara spoylerin bağlantı noktaları iz yapıyor birde bagaj ayarını sık sık bozuyordu aracada hiç bir faydasını görmedim söktüm bagajda iz yapmış bagajı komple boyattım tavsiye etmiyorum ama zevk meselesi sizin dediğiniz sanırım hafif bir spoyler
Orjinali 2 çubuklu ve siyah tampon. demekki sizin arabnın direksiyon değişmiş ve tampon boyanmış.
klımanın opsiyonel oldugunu bılıyordum ve sırf 3 kollu spor dıye dıreksıyon sımıdını değiştiren arkadaşlarımda oldu. ama tamponun ve dıreksıyonun bu sekılde oldugunu ( opsıyonel) ılk defa duydum. zaten xei ile xli nin farkı 1. direksiyon 2. tampon 3. elektrıklı ön camlar.bu 3 farkın 2 sının olması ilk defa duydum. yanlışlıkla xei nin e sindeki çizgileri yapıştırmamış olmasınlar
herkese selamlar. arabam 1994 1.3 xl lpgli. arabamla 5-10 km yapıp bir yerde durduktan sonra marş basıyorum ama arabamı bir türlü çalıştıramıyorum. ya 5-10 dk bekliyorum ya da arabayı vurdurarak çalıştırıyorum. sizce sorun ne olabilir? saygılar.
çıkma çelik jant alan kullanan arkadas var mı?randuman verir mi acaba?
Hakan bey ek olarak,kapı-koltuk döşemeleri,Sağ ön yolcu tarafında eşya cebi var,sanırım.