0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
estağfurullah, elimizden geldiğince herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. önlere dediğimi taktırırsan tabiki iyi olur. yalnız arkalarda normal amortisör randıman vermez, monroe normal yağlı amortisör kyb ise hem gazlı hemde yağlıdır ve arabayı kaldırma özelliğide vardır. geri verme imkanını araştır ve zorla hiç olmazsa reflex diye bastır onlar daha iyidir.
valla atilla abi internetten aldığım için hiç değiştirmekle uğraşmadım bugün gittim taktırdım arka amortisörleri. dış aks körükleri ve alt kafaları da değiştirdim. bu alt kafalar ne işe yarıyor acaba? bir de bu işlemlerden sonra rot-balans ve öndüzen yaptırsamıydım? eğer gerekir derseniz yarın gidip yaptırıyim..
Arkadaşlar son zamanlarda benim efsaneyi sabah çalıştırırken araba çalıştırdıktan sonra farımı açıyordum. Malum karanlık olunca... Gazdan ayağımı çekince farın gücü azalıyor. Acaba neden?2 yıldır akünün suyunu kontrol ettiriyorum. Hala ilk günkü gibi akü ışığı yeşil. Bu arada akü Mutlu Silver akü... Acaba alarm sabaha kadar çok mu elektrik çekiyor aceba? Alarm markası: Cyclone'dur bu arada... Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....
Müjdat hangi marka arabaya bakarsan aynı durumu görürsün. bu arıza değil yapısal durumdur. ayağını gazdan çekince akü voltu 12.5-13 volta düşer, gaza basınca 13.5-14 volt olur, tabiki 1 volt artış farların gücüne çok fark eder.
Atilla amca,O zaman benim efsanede sorun yok dimi? Atilla amca bir sorum olacak bir akünün ömrü nekadardır?
rot balans ayarı yaptırmak çok faydalıdır. yalnız rot ayarını 4 kafa ile yapan , cihazları modern olan yerde yaptır.
selam arkadaşlar benim araçta bazı sıkıntılar var aynılarını yaşayan arkadaşlarımın tavsiye ve önerilerini bekliyorum, kasislerden geçerken aynı eski yatakların yay sesi gibi gıcırtılar geliyor bazen geciyor bunlar ne yapabilirim,galiba beşiklerden olsa gerek,ayrıca güneş yanığı belasıyla tanıştım boyatıp boyatmama arasında kaldım
merhaba abiler. ilk arabam olan corollayı 8 ay önce aldım(97); frene basınca direksiyon titriyordu, diskler balatalar değişti sorun düzeldi ama 4 ay sonra aynısını yaptı. yine disk değişecekmiş. önce valeo aldım usta tavsiyesiyle, şimdi ne alayım bu konuda tecrübesi olan var mı? şimdiden teşekkürler. (frenler abs değil)
Merhaba arkadaşlarİlk mesajımı tanışma bölümüne yazdıktan sonra bir sorum olacak. bir kaza neticesi yağ radyatöründe ki hasarı tamir ettirdikten sonra bir sorun görünmüyodu. Bugün motorda yağ bırakmadığını gördüm. Yok demiyecek kadar yağ çubuğunun ucunda yarım cm kadar bir yağ kaldığı görünüyo...Rutin kontrol ederken 1-2 gündür de hiç bakmamıştım. Bu durum motorda bir sıkıntı yaratmış olabilir mi? 10 km kadar sanayiye bu kadar yağla böyle gider mi yoksa yağ takviyesi yapmalı mıyım?Ayrıca yağ radyatörünü tamir etmiş olmanın bir dezavantajı var mıdır?
Yağ radyatörü mü dersin Yağ soğutucumu bilmiyom... Su radyatörünün hemen ön tarafında bulunan yağ radyatörü..
Atilla abi cevap için teşekkürler. Bahsettiğim yağ radyatörü. ae101 lerin hepsinde var mı yok mu bilmiyorum ama benim arabada var.. tamirden sonra sızdırma falan yoktu o nedenle aklıma böyle birşey gelmemişti ama motorda yağ kalmamış. Yağ çubuğunun ucu yağa anca değiyo gibi... Sanayiye kadar 1 lt yeterli olur mu ?Bu arada bir hemşehrimide burda görmekten mutluyum
Arkadaşlar şiz kaç lira ödediniz MTV'yi bilmiyorum ama ben 26 TL ödedim. ne kadar ucuz değil mi? Sudan ucuz... Motorsiklet alsam 80 tl ödersin. Kimse inanamadı... Tabiki ben de....