0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atilla abi benim TOYOTA nın önler hiç degişmemişti amartisör lastikleri için söktürfdügümde görmüştüm tokıko diye.Hatta amartisörcü abi bunların kıymetini bil bunlar çok kral amartisör hem yaglı hem gazlı demişti.Orjinali tokiko diye biliyorum bende .Kyb de kaliteli ve orjinal olabilr ama benim bilgim bu yönde
gecen hafta 1993 toyota corolla gl yanı japon uretımı corollanın amortısorlerını soktuk... uzerınde janponca yazılar ve altındada KYB yazıyordu.... amortısorler orjınal...
evet amortisörler 230 bin km nin verdiği yorgunlukla spor yay takılınca sürtme ve dibe vurmaya başladı o yüzden önlere yeni yan sanayi amortisör alıp orjinalleri saklıycam. orjinal yaylarla sorunsuzlardı spor yaylarla sert bir amortisör kullanmam lazım hangi markayı önerirsiniz en ucuzundan.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim arabam ae101 4af motor karbüraörlü 93 model.. ön fren diski almak istiyorum ama ebatlarını bulamadım.. sitenin birinde karbüratörlü tip için diyor ebatlar çap:238 kalınlık:18 yükseklik:48.2 asgari kalınlık:17 diyor.. sizce bu mudur ebatları bileniniz varmı.. trw marka...diskler..birde fıren balatalarının ebatları..
senın ilacın bende kardesım
saooll atilla abi artık öle yapıcam başka çare yok.. ben netten taksitli olarak almayı düşünüyordum.. sanayide nakit istiyolar, yada kartla taksit yaptırırsan hemen vade farkı koyuyolar..
s.a herkese. ben de aranıza yeni katıldım. Arabam 95 model 1.6 xli. arabamın arkasına 3 kişi oturunca amortisörlerden güp güp diye bir vurma sesi geliyordu. internetten monreo reflex modeli amortisör istedim ama ellerinde bulunmadığı için normal monreo modeli gönderdiler. yarın taktırmaya gideceğim. reflex modeli taktırsam daha mı iyi olurdu acaba diye düşünüyorum?
Furkan evlat forumda bu kadar yazılıp çiziliyor neden monroe alırsın? KYB exell G alacaksın.
keşke daha önce keşfetseydim bu siteyi ve sizin gibi değerli üstadları peki atilla abi önlere dediğin modelden taktırsam nasıl olur? önleri de değiştirmeyi düşünüyorum bir sorun olmaz dimi?