0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Garip Toyota kolay kolay ön takım bozmaz benim aracım 220 binde ve hala ön takımdan tek bir vida bile sökülmedi .En son 3 ay önce ön takıma girdigimde usta abi hiç bir sıkıntı yok maşallah dedi .Bunlar ön takım bozmaz abi sen kasıtlı birşey yapmadıktan sonra dedi
araba dururken direksiyonu saga sola hızlı salla eger ses gelıyorsa kutu ıle alakalıdır.ama senın arızan tahmınımce ön z rottandır. bendede daha once olmustu. hatta su anda yıne basladı sayılır.
aynı sorun benim araçdada oluyor ilk çalıştırmada sonraki çalıştırmada olmuyor soğuğun getirdiği problemler olsa gerek
teşekkürler hakan bey yardımınız için.diroksiyonu sağa sola hızlı cevirince az bir ses geliyor.ustalar bilemiyorlar nereden geldiğini hepsi farklı birşey dedi.diroksiyon kutusu tornaya sokulurmu bilgin varmı bu konuda.ve ne kadara patlar bize.
bu arada arkadaslar mars motorundan gelen tabırı caızse Arslan kukremesıne benzer se. sadece kısın yapar ve yağlanması ve bakımı gerekır. ben bu tarz arada bır yapan sese pek aldırmıyorum. ustalardan korkuyorum cunku.
Sanırım artık kabul etmeliyiz araçlarımız eskidi.Ben Ankara da yaşıyorum sabah trafiginde bakıyorum heral trafikte eski araçlardan birisi benim ki çünkü fiyatı duruşu markası fark etmeksizin artık hem 2000 li yılların üst modelleri geziyor .Gerçi 2000 model bir araç bile 12 yaşında oluyor .
yücel bey dediğiniz doğru fakat şuda var. hala piyasada 1990 ve civarı kuş serisi araçlar fink atıyor. Efsaneler ise araca göre 105 ve 114 beygirlik güce sahip ve japon harikası bir araç. vergısıde dusuk dogal olarak. yanı araba yatsa bıle vergısı cartı curtu etkılemez fazla. tabıkı herkez ıster yol bilgisayarlı klima 6 airbag v.s guvenlık donanımı vede dediğiniz gibi frenler. ama şahsi görüşüm şu an için isteklerimi karşılıyor. aracımı 2004 ve civarı hyundai fiat reno ile değişmem. ama dediğiniz konuda haklısınız.
hocam sana diyeceğim şudur. diraksiyon kutusundan ses gelıyorsa eger hıc elletme. benim diyen usta bile kurcalar daha berbat eder. o ses çogu efsanede vardır. benım efsanede de var. tavsıyem elletme. piyasa direksiyon kutusunu tamır etmeyı ogrenmek ıcın bekleyen KASAP larla dolu. fiyat konusunda bılgım yok.