0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar benim efsanenin ön camını sağ olsun tır şoförü arkadaşalrın araçlarından sıçrayan taşlar çatlattı ve soğuk havayla beraber 45 cm kadar çatlattı. Gaziantep'de orjinal ön cam sordum. Takılması dahil 150 TL dediler. Siz nasıl buluyorsunuz bu fyatı? Bir de orjinal camda Toyota yazısı var. Bir de 43.. ile başlayan bir numara var.Fikirleiniz nedir acaba?
Müjdat, ben bu hafta içinde Mersin Sanayisinde ön camın lastiklerini değişttirdim. yaptıkları; camı çıkarmak, lastik takıp, camı yerine tekrar monte etmek . Ücret ne dedim. 80 dediler, 70 verdim. Yani senin ön cam değişiyor. bence fiyat çok iyi.
teşekkürler.dediğiniz doğru hiç elletmiyeyim.zaten çok bozuk yollarda geliyor ses.teyibin sesini birazcık açıveririz. yada toyota servisine götüreyim onlar işin uzmanı biraz fiyatları abartılı ama garanti çözüm.
herkese hayırlı geceler avans ayarıhava benzin karışim ayarırolanti ayarıarkadaşlar bu yapılması gereken üç işlemin sıralaması nasıl olmalı çünkü bizim zrzbzlzrdaki ecu sistemi her halükarda otomatik olarak düzeltmeye çalışıyor. ama har ne kadar ecu düzeltmeye çalışsa da en uygun ayarı yapmamız lazım ki ecu da bu ideal ayarı dauaramlara göre ayarlasın.ayrıca benim aracın çok yakmasını sebebi şimdilik anladıgıma göre avans ayarının düşük rolanti ayarının yüksek olması imiş.bu benim kendi düşüncem ama ideal ayarı tutturmam için sıralamayı bilmem ve buna göre ayar yapmam yada yaptırmam lazım kiarabanın yakıtı normale dönsün ve çekişi iyi olsun..şöyle bi örnek vermek istiyorum.avans ayarını kendim sonuna kadar yükseltsem bile ecu belirli bir seviyey çekiyor..yada rolantiyi istediiğiniz yere ayarlasanız da ecu en optimum seviyeye getirmeye çalışıyor..bozuk ayarları kendi düzeltmeye çalışınca da hem yakıt artıyor.hemde ecu ne kadar istesede optimum seviyeye gediremiyor...
Adnan bey aracın lpg sisteminin şase kablosu gevşektir benim başımada bu tip bir olay gelmişti.Yolda giderken kendi kendine lpg ye benzien geçip duruyordu araba taktırdıgım yere götürdüm salak adam rastgele bir yere dolamış oda tam şase almadıgından araç lpg sistemi sürekli devre dışı kalıyormuştu.Sonra somuntu bir vidaya pul ile birlikte sıkıştırdı zeminide zımpara ile temizledi cirlop gibi oldu
Efsaneciler, arada 1-2 foto atında, gözümüz gönlümüz canlansın
"Caps yok mu caps" modundasın ciğerim
Selam Reis. Caps var dediler geldik....