0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
93 Model Corolla GL otomatik vites aracımı ayrılmak zor olsada 11750 TL ye sattım..Aracın bende oldugu sure boyunca sorularımı cevaplayan basta Atilla abi olmak uzere herkese yardımları için teşekkür ederim.
Yavuz kardeşim İzmirde tanıdığım usta yok ama arkadaşlarım ızın olabilir. İzmirde güvenilir ustası olan kardeşlerimizin Yavuza tavsiyelerini bekliyoruz. Yavuz toyota parçası satan parçacılardan iyi usta bilip bilmediklerini sor mutlaka vardır, git onlarla görüş, birinde karar kıl.
hakkı abi benim babamın 93 model efsanesi direksiyon tam sağa veya sola kırılmış halde iken dönmeye çalışınca ses yapıyor niye olabilr aynı araç 2006 corollamızda yok
heh aynen ama onu gidermek için servise gitmeye gerek varmı
hakkı abi seninki 98 special efsane kasamı yoksa yuvarlak farlı olanlardanmı
Peki değerli efsane sahipleri,aramızda Inweells cam kaldırma motoru (Modülü değil) kullanan var mı acaba? Yada daha basit olarak,ön camlarını sonradan elektrikli hale getiren XL-XLİ sahipleri var ise bir fikir verebilirler mi?
Ben üniversal denen tiplerden taktırdım.Halatlı olanlardan.Orjinale göre yavaş inip çıkıyor.Şoför tarafı sıyrılma yaptı değiştirdim.Tekrar yapmaya başladı.İç kısımdaki dönen çark mı dişli mi ne plastik olduğu için dişleri sıyırıyor.Dediğin markayı bilmiyorum ama dişlilerin plastik olmamasına dikkat et.Çıkma orjinal bul daha iyi derim.
triger seti değişmişmi en mühim bu, fren ve debriyaj hidrolikleri komple değişecek, şanzıman yağı büyük ihtimalle değişmemiştir castrol yarı sentetik 75w90 1 kiloluk kutularda 2 kilo (açık yağ alma) değiştir.
97 glı me sanırım 3-4 ay olmustur. Ustundekı alarm arızalanınca sustalı anahtarlıgı olan yenısını taktırdım. Markasını hıc hatırlamıyorum. 2 tane sustalı anahtarlıgı ıle beraber montaj dahıl 90 TL ye taktırdım. Kampanya vardı hala devam edıyormu bılmıyorum. Su an ıtıbarı ıle bır sorunum yok. Zaman bulursam cam kaldırma modulu eklettırmek ıstıyorum. Onunda fıyatı aynı gıbıydı. Istanbulda olup, umranıyeye gelebılecek arkadaslara tarıf edebılırım
2. Sagdan gırdıgınde soldan 3.dukkan, dukkanın tabelasında hakı oglanda buradaydı reklamını gordugun dukkana gıreceksın. Benden selem gotureceksın o kadar