0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efsaneciler sizin arçalarınızın çalışması nasıl test edermisiniz benim aracım sıralı sistem lpg li .ilk çalışmada motor sıcak soguk fark etmeksizin .marş 3-4-5 tur çevirmeden çalışmıyor.bazende daha gıv demeden şık çalışıyor kışın havalara baglıyordum ama şimdi hava sıcaklıgı 40 derece ama gene aynı bütün ateşleme sistemi degişti neredeyse gene aynı marş kömürlerine baktırmadım fakat marş basmamazlık yapmıyor zaten .sizden haber bekliyorum.veya başınıza bu tip bir olay geldiyse çözümü nasıl oldu söylerseniz sevinirim
Sanırım kendimi yanlış ifade ediyorum arkadaşlar benim arcımda tek marşta alıyor .Fakat aracı çalıştırırken önceden gıv der ikinci kez gıv demeden çalışırdı yani anahtarı 1 saniyeligine cevirdiginizi düşünün.şimdi ise anahtarı çeviriyorum gıv gıv gıv gıv diye çalışıyor bunu merak ediyorum.yaz kış motor sıcak soguk fark etmeksizin yapıyor
ya camlar kapalıyken dışarıdaki birşeyi göstermek isteyen elini uzattığında cam yokmuş gibi düşünüp yüzüğüyle camı çizmesine ne diyeceksiniz
bilgisayarda avans kontrolu yaptır, buji ve hava filtren servistenmi alındı?
Atilla abi bende de benzer bir durum oldu Bujileri-hava-yağ filtrelerini servisten aldım,eskileri de orjinal çıktı ayrıca ama eskisinde Yücel beyin dediği gibi tık diye dokunur dokunmaz alıyordu şimdi biraz daha zor çalışıyor gibi.Avans ayarını 70.000 de istermi ki? Bu arada ilginçtir ama Yücel bey'in yaşamakta olduğu çoğu olayı bende yaşıyorum.Ayrıca arabayı stop edince "tıst" diye bir ses geliyor tam sağ ön yolcu koltuğunun ayak ucundan (motor kısmından) Hayırlara vesile olsun inşallah
Arkadaşlara herkse merhabalar..1 buçuk ay önce 1996 Toyato corolla 1.3 ex klimalı araba aldım..İlk aldığımda herhangi bir ses yoktu..1 hafta sonra frene hafif dokunduğumda founk founk founk diye ses yapıyordu..Zamanla bu ses direksiyona ve fren pedalına vurmayada başladı.Bana ön disklerden olduğunu söyledilr.Bende hem ön diskleri hemde balataları değiştirdim. Araca bindim test sürüşü için, aynı ses yine geliyor.Bu seferde arka fran balataşarının sertliğinden olduğunu söylediler.Onlarıda tornacıda çaktırdım...Arabaya bindim.Aynı ses çok çok azalmış şekilde devam ediyordu..Fakat son iki gündür hafiften yine artmaya başladı.Kafayı yemek üzereyim.Arabadan soğuyorum.Lütfen yardım edin...
avans ayarı istemez. bakımı yapan yere git şikayetlerini söyle yanlış birşey vardır. parçaları aldığın yer resmi servis değilse filtre ve bujiler yan sanayidir. orj. resmi servis parçası taktır.
arkadaşlar avatar bilgilerinize mutlaka yaşınızı ve yaşadığınız yeri yazınki sizlere faydalı olabilelim. siz iki satıra kendi bilgilerinizi yazmaya üşeniyorsunuz, biz niye sizin için zahmete katlanalım. neyse işin aslına gelelim, toyota arabaya fren balatası çaktırılmaz!!!!!!!! arka kampanaya eğer fazla bozuk değilse hafif bir paso verilir ve TRW veya iyi bir marka fren pabuçları takılır. bulunduğunuz şehri bilsek belki bir usta tavsiye edebilirdik.
Atilla bey profilimi düzeittim.Haklsınız.. Ben İzmirde oturuyorum.Yen Toyotacılardanım.Tamircim tornacıya arka balataları çaktırdığını söyledi. Eğerki İzmirde tanıdığınız çok sağlam toyota ustası varsa acilen tavsiyenizi beklerim..
Atilla abi merhaba yine bir sorum var sana ben seyir halindeyken lastigin arasına sanki tas girmste ses yapiyor gibi zaman zaman sagdan genelde soldan çıt çıt ses duyuyorum bunu neden yapar önemli bir sorun mudur??