0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba. bizim kasada sağ arkada sis farı oluyor mu? benim arabada yok da. sizde var mı acaba?
teşekkürler... muayenede bana arka sis farı yanmıyor yazmışlardı. aracı yeni almıştım o zaman. baktım solda yanıyor sadece. heralde sağda da var bu arabalarda dedim ben de. ya muayenede araca bakan eleman tek olduğunu bilmiyordu, ya da farları yakmadan sis farını yakmayı denedi heralde...
arkadaşlar 1997 model toyatamı yenı aldım ama arabanın arka yaylaını kesmısler arabanın altı çok vuruyo ne yapmamı önerırsınız yaylarımı değiştirmeliyim
çok teşekkür atılla abı pekı bişey daha soracam arabam tuplu arada sırada patlama oluyo hava fıltresi yerınden oynuyo bu neden sence
1992 1.3 corolla xl ep(ep nedir çözemedim?) silindir hacmi 1496 trafiğe çıkışı 1997 (bunlar ruhsatta yazanlar)159000km de..bu araçla ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum..(orijinal lastik ebatları,lastik basınçları vb..)birde katoloğunu bulabilirmiyiz?herkese teşekkürler..
bilgi verebilecek arkadaş varmı acaba?
Buradan AE101 kullanıcılarına sesleniyorum arabanızı sakın satmayın kendinize cebinize yazık edersiniz benim gibi (2006 polo araç aldım sanayiden çıkamıyorum....