0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakkı Bey, siz de uygun bir alıcı bulursunuz inşallah.
Alperciğim yazlığa gittim ve internetime yarım saat önce kavuştum, onun için biraz sizleri ihmal ettim. efsaneyi satarsam yine bir efsane olan 1998-1999 RAV4 alacağım yani yine aranızda olacağım Allah izin verirse.
Arkadaşlar; 97 XEİ AC'nin kullanım kılavuzunu nasıl temin edebilirim acaba? bilgisi olan var mı?
Atilla bey, İletinizi biraz geç gördüm malesef. Bende sizin gibi uzun bi zaman internetten uzak kaldım. İletinizi görünce sevindim açıkcası. Yaşasın Toyota dostuğu RAV4 de hayırlı olsun bu arada. Allah kazasız belasız dertsiz tasasız kullanmayı nasip etsin.
buyrun pdf formatı...http://blog.kesdi.com/araba/ae101-efsane-kasa-toyota-corolla/
Valla mı??? Sağolasın dostum. Çok makbule geçti.
Icımden geldı ben alkıslasam olur mu?
Faruk bey bende mart ayında aldım 98 model toyotamı (2 yıl süren,düşük km'li temiz efsane aramalarım sonucunda) 65.500 civarındaydı Km'si ve 2 tane 8-10 cm çaplı lokal boyası ve birde sağ kapı altında işlem görmemiş eziği var.Şimdi ise 73.500 Km'ye dayandı.Servise götürdüğümde ustalar çok hoşlandı.Biraz pahalıya aldım ama temizini bulunca dayanamıyor işte insan.Bakmak isterseniz linkim burada https://picasaweb.google.com/canermanozcan/ToyotaM# ancak Hakkı bey'in efsanesine gerçekten bayıldım,maşallah.Otomatik olması apayrı bir zevk.
Sinan kardeş çok teşekkür ederim. senin lastiklerin cayırdaması ekseri rot ayarından olur. lastik havalarını da normal yapman lazım. el kitabında yazar. 1.6 larda 30 ile 36 arası şehir içi- şehir dışı , yavaş -hızlı kullanıma göre değişir. senin 13 jant şimdi hatırımda değil ama lastikler soğukken 32 yaparsan bir sakıncası olmaz. lastikler ufaldıkça ve yanak yüksekliği azaldıkça basınç arttırılır. benim rav4 ün tekerleri büyük olduğu halde ön 28 arka 26 hava basılıyor. buna göre hareket et. benim bmw2002 de 185 70 13 lastik var ve 32 basıyorum.
atilla amca teşekkür ederim bilgilendirmen için. lastik basıncını el kitabında arayıp bulamamıştım. şimdi tekrar baktım buldum sonunda. kitapçıkta 30 yazıyormuş. dört tekere de eşit mi hava basmak lazım? önlere daha fazla bas diyenler var da...
senin araçta süper temiz duruyor maşallah,fakat sağ önkapı kuşak altı fena ezilmiş,gördüğüm kdarıyla boyayı da kaldırmış,eğer saca kadar inmişse orayı rütuşlayın derim,hemen pas kapıyo çünkü
iyi yapıyorsun fakat düzgün antifiriz koyup soğutma suyunu her sene değiştirirsen bir daha çamurlu olmaz. shell in konsantre antifirizi var 2 kilosu yeterli olur. yağmur suyunu biriktirip tülbentle süzüp koyarsanız arabanıza iyilik yaparsanız, olmazsa safsu alıp koyabilirsiniz.
teşekkürler Adnan bey...pekte satmak istemiyorum,fakat sıkıntılar şartları zorluyo eee boşuna demiyorum Adnan bey "efsane hastalığı tedavisi olmayan tek hastalıktır diye" sizinde söylediğiniz gibi,son raddeye kadar "efsaneye devam"
atilla abi klima suyu koysak sorun olurmu saf suyla aynı diyorlar
:asikadam:hakkı abi 18 500 tl cok değilmi ben olsam 20 den kapıyı acardım 18 500 verirdim