0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mondeoyu ben de düşünüyorum türkay abi araba alma arefesindeyim ama 2.0 ın vergisi çok. 1.6 da gitmez gibime geliyo
Ben olsam 2005 hasarsız, servis bakımlıyı alırdım.
gidiyor seçkin, çok da güzel gidiyor.. 102lik passattan çok daha iyi gidiyor hatta. senin benim gibi adamlara D sınıfı şart valla. hatta yakıt yönünden 1.6 benzinliyi alıp lpg taktırmak çok daha mantıklı. ama performans olarak da 2.0 dizel de ayrı bir dünya..
Az once dizel mondeo gecti yanimda traktor geciyor sandim cok sesli calisiyor. 2.0 in vergisi nerdeyse 1.000 tl ye yakin. D segmenti cok istiyorum, yuksek motor lazim ona da yoksa zevki cikmaz.
fiyat farkı ne kadar? 2005 - 2006 arasında
O zaman km düşük 2006 daha doğru bir tercih olur.
Biz niye sürekli forumdan yardım istiyoruz sanıyorsun
yani piyasası o 38-39 demesi çok tuhafıma gitti. Hayırlısı 10 yıl satmaya niyetim yok
gidiyor seçkin, çok da güzel gidiyor.. 102lik passattan çok daha iyi gidiyor hatta. senin benim gibi adamlara D sınıfı şart valla. hatta yakıt yönünden 1.6 benzinliyi alıp lpg taktırmak çok daha mantıklı. ama performans olarak da 2.0 dizel de ayrı bir dünya..ibre ona kayıyor abi dönüp dolaşıp ama o da diğerlerinden 1-2 bin lira daha pahalı. bir de araç uzakta.. yani hem daha fazla para vercem alırken 1-2 bin kadar, hem de 250 lira mazot yakcak, plaka masrafları vs herken mazotla beraber 500 desek ona yaklaşık 1.5-2.5 bin lira kadar pahalı o ara.. yine de o mu mantıklı?
soğuk motor resmen traktör gibi çalışıyor seçkin haklısın, ama motor tam ısınınca o sesten eser olmuyor. alırsam inşallah deneriz ankarada
hmm peki sana aynı arabanın elegant versiyonunu 42,000 e versem alırmısın güzel kardeşim çok biliyosunuzya piyasayı internette 2 rakam görüp burda lütfen eksperlik yapmayalım düşündüğünüz rakamnınızı birde internete verip binicisi ile buluşturmayı deneyin bakalım ne oluyor!!!