0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Halil bey merhaba, araın tam detaylarını vermemişsiniz ama tahmini olarak...Sanal Ekspertiz SonucuEkspertiz Sonucu Fiyat 30.020 TLAraç BilgileriAraç Tanımı TOYOTA COROLLA 1.4 D-4D SOL MMTModel Yılı 2006Komple Ön Tampon-BoyalıSol Ön Çamurluk-Değişmiş
Yazmanıza gerek kalmadı araç pert Koray Bey Kayseri' ye giderken Niğde sınırları içinde sol ön tekeri mucura kaptırdım ( galiba yeni mucurlamışlar, çekici adam öyle söyledi, asfalttan çok zift çıkıyo sıcakta diye) sonra da toparlayamadım sağ taraf tarlaya düştüm, bir agacı devirerek durabildim... Airbag ve emniyet kemeri sayesinde size yazabiliyorum... Çok fazla bu aralar foruma giremiyorum... Gelişmeler oldukça size heber vermeye çalışırım... İnş başka bir Toyota ile yine aranızda olurum... Allah kimsenin başına vermesin, Çok üzücü ve kötü bir olay:(
geç oldu ama çok geçmiş olsun abi. son durum nedir?
Corolla 2001 Model 1.4 VVT-i Terra ne kadara satabilirim ?
Fehmi bey öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın eklemeyi unutmuşum araç corolla 4d4 mmt, sol değil terra hb modelidir. tampon komple değil el kadar boya vardır. ben araca 27500 diyorlar fiyat iyimi.
Arkadaşlar selamlar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Kasko şirketi aracımı ikinci el değeri üzerinden ödeyecek sanırım. 2012 model mart ayı çıkışlı 10300 km manuel vites beyaz renkli comfort extra dizel Auris'in şu anda ekspertiz değeri ne kadar aceba?
izinden yana sıkıntı yok araba bana alıncak sonuçta. şöyle bir durum var açıkcası. türkiyede parçası olmayan bir araca güvenemiyorum ne kadar toyota da olsa
Ben sorayım mı?