0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seçkin T-sport bakıyodun yeğen vazmı geçtin? izinmi çıkma
Türkay dizel araç düşünüyorsan mutlaka uygun kilometrede olmasına dikkat et alıp satmayacaksın boyayı fazla takıntı haline getirme senin için önemli olan motor + şanzıman + yürüyen!ford motorları ortalama 120,000 km den sonra traktör misali çalışmaya başlar yüksek torq lu motorlar olduğu için turbo ve motorlarıda Renault, toyota gibi markalara göre daha erken bitiş sinyali verebiliyor bilginize!!!
hmm peki sana aynı arabanın elegant versiyonunu 42,000 e versem alırmısın güzel kardeşim çok biliyosunuzya piyasayı internette 2 rakam görüp burda lütfen eksperlik yapmayalım düşündüğünüz rakamnınızı birde internete verip binicisi ile buluşturmayı deneyin bakalım ne oluyor!!!
ne aldıysan banada söyle arkadaşım ... Dediğin fiyatın üstünü galericiler veriyor neyse hocam elegant dizel km vs. 2011 km düşük bakabilirim aracına satarım yani ben aracını burdaki galericilere sonra vazcayma??
Koray Bey ben de sorayım bir tane....2009 model 54000 km' de Yaris D4d terra(O zamanın en full olanı), kaza boya yok, tramerde sorguda terör yazıyo; camı kırıp bilgisayarımı çalmışlardı, bir de biz arkalarından yetişmeyelim diye tekere bıçak atmışlardı o sebepten servise çektik, cam için kaskodan yararlandık... araç yıkamacıda ufak bir sürtünmeden dolayı arka tampon orginali ile değişti.muayenesi yeni yapıldı, nedir piyasası??Not: Eğer Yaris' i kasa olarak incelerseniz 2009' a kadar olanlar makyajsız kasa olarak gözünüze çarpar, 2010 ve üstü makyajlı kasadır. Bu fiyatta fark oluşturur mu bilmem ama benimki de 2009 olarak geçiyor; fakat 01.06.2009 trafiğe çıkışlı olduğu için makyajlı kasadır kendileri Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
Sizlere bir şey olmadı umarım? Geçmiş olsun...
Yazmanıza gerek kalmadı araç pert Koray Bey Kayseri' ye giderken Niğde sınırları içinde sol ön tekeri mucura kaptırdım ( galiba yeni mucurlamışlar, çekici adam öyle söyledi, asfalttan çok zift çıkıyo sıcakta diye) sonra da toparlayamadım sağ taraf tarlaya düştüm, bir agacı devirerek durabildim... Airbag ve emniyet kemeri sayesinde size yazabiliyorum... Çok fazla bu aralar foruma giremiyorum... Gelişmeler oldukça size heber vermeye çalışırım... İnş başka bir Toyota ile yine aranızda olurum... Allah kimsenin başına vermesin, Çok üzücü ve kötü bir olay:(
gerçekten çok geçmiş olsun. üzüldüm duruma. inşallah çabucak atlatılır kazanın oluşu. gerek maddi, gerek sağlık kısmı
Geçmiş olsun, allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun Furkan
Geçmiş olsun Furkan abi
Furkan gecmis olsun. Allah beterinden korusun.
cok geçmiş olsun.
ben çok ciddiyim 42 000 e elegant dizel düşük km bulsun şu cuma gününe kadar param hazır alıcam
geçmiş olsun abi