0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2011 conford extra d4d 18000 de aracta sağ ön kapı sağ çamurlukta ve kaputta boya var ..arac 5 yıl garantili park sensörü bagaj havuzu var..Teşekkürler
tüp takmam kesinlikle, takacak olanada satmam seçkin saygılar...
Selamlar hocam.2005 toyota terra hb.aracım 92000 km de.kazasız arka sol çamurlık yarım parça boya var başk yok her 10,000 servis bakımlı teleflex lpg takılı orinal sol jantlı ve direksiyon vs deri döşeme yapılmıştı .çok temiz hatasız sizce ne kadara satabilirim..
2011 1.6 corolla comfort extra 14.000 km tüplü alaşım jantlı spoilerli alarmlı cam rüzgarlıklı film li bagaj havuzlu xenon farlı sis ve kısalarda . kaza bela vuruk çizik dahi yok ne eder ?Not:bu değişikliklerin hepsi serviste yapılmış ve faturalı tüp hariç.
Ben de benimkinin değerini öğrenebilir miyim?2011 Corolla D4D Comfort Extra, 35.000 km.de, orijinal alaşım jantlar, park sensörü, uzatılmış garanti (bitmesine 3,5 yıl var)Arka tampon değişti serviste, bunun dışında 3 parçada çizik var (otoparkta çizmişler, boyatmadım), kaportada boya vs. yok.
2010 corolla 2.0 benzinli otomatik dvd-navi elektrikli koltuklar deri doseme smart entry push start-stop sade modifiyeli ( 17" jant on arka kule gergisi xrs body kit) 44.500km de degisen boya hic yok
Türkiye'de olmayan bir model olduğu için arkadaşın cevap vermesi zor olacak, ben daha önce şaka niyetiyle sormuştum da
bende satacak degilim mehmet hocam bir fikir verebilir ama piyasanin icindeyse boyle biseyle karsilassa ne fiyat verir gibisinden adami zor sartlara hazirliyoruz
Koray abi merhaba.benim araba 2008 model toyota corolla verso elegant 29 bin km de ve brc lpg mevcut.arka tampon ve stop camı değişti.birde stop camının yanındaki küçük bir yerde lokal boya var.benim arabanın değeri ne kadar ?
Okan bey satmayı mi düşünüyorsunuz, bende 2006 Comfort var tüplu, eğer satacaksaniz değiştirebilirim Arabamı satip
2009 Auris 1.6 comfort manuel sadece şehir içinde kullanıldı 11.000 km de araçda suriya jant, kauçuk paspas seti(orj), yan ve köşe korma kuşakları mevcut hiçbir yerinde boya degişen bieşey yok fiyatı nedir sizce ...
2010 makyajlı elegant d4d corolla 30binde kazası yok 2 yerde 5cm kadar yakından bakınca anlayabilecegin sürtme var boya yokÖyle bi araba en kötü 40.000 gibi satilir abicimAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 18, 2012, 09:54:47Koray abi merhaba.benim araba 2008 model toyota corolla verso elegant 29 bin km de ve brc lpg mevcut.arka tampon ve stop camı değişti.birde stop camının yanındaki küçük bir yerde lokal boya var.benim arabanın değeri ne kadar ?
2005 model avensis 1.6 comfort lpgli kaza yok lokal çizik boyaları var 2004 corsa 1.4 twinport enjoy ile takas etmiştim üste 12000 verdim sizce nasıl bir alışveriş?