0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar..!2007-2009 arası, kazasız, maksimum 90bin km'de olan bir Corolla D4-D Elegant'ın ederi nedir acaba, dayım için düşünüyoruz, fakat piyasa biraz yüksekten uçuyor sanki.şimdiden teşekkürler...
2006 clio 1.4 alize 60 000km de (kaza bela vuruk değişen yok) ile 2008 civic elegance sunroof f1 şanzıman 80 000 kmde 3 parça lokal boya kaza değişen yok üzerine 18.500tl istiyor uygunmudur sizce?
2006 Corolla Sol, 61000km, LPG'li, değişen yok, boya yok, full bakımlı. Ne eder Koray Bey. Tesekkurler
executive yani exe dediğinizde ekstradan sunroof ve deri koltuk var yanılmıyorsam
Selam arkadaşlar daha toyota almadım ama aranıza yenı katıldım bende sımdı 2007 toyota aurıs 1,6 comfort manuel almayı dusunuyorum degısen yok boya 1 parca sızce ne kadara almalıyım km : 65.000 yazılmıs zannetmıyorumda baktıracaz tabı sızce ne kadar eder 28.000 ıstıyor herkese cok tesekkur ederım
2009 40.000 km megane 2 sedan exception 105 hp 6 ileri sol ön kapı, sol arka ve ön çamurluk boyalı, arkapı değişmiş (dijital klima, alaşım jant, sis farı, 4 cam oto., perdeler vs) ne kadar eder. teşekkürler
1.33 2010 makyajlı Corolla 23 Binde Full Ziebart Bakımlı Xenon far park sensörü ekstraları.. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40481.0 bu konuda resimleri mevcut park halinde vurmalarından ötürü ön tampon ve çamurluk değişecek ne eder araç ? Şimdiden teşekkürler..
2010 auris 1.6 comfort extra otomatik benzinli . 16.000 km. teşekkürler.
2001 megane 1.6 16 valf, HB, 120bin km boya değişen yok. Lpg hiç takılmamış Abs, klima, 4 airbag mevcut. teşekkürler
merhabalar... 2006 corolla hb terra oto matik vites benzinli aldım 78000 de 3 yerinde boya vardı 26000 e aldım çok mu sizce
İyi geceler Koray bey, aracım 2011 avensis 1.6 benzinli elegant extra, 8500 km. de, geçtiğimiz hafta, başta Kocaeli Kaya olmak üzere bir nabız yokladım araca 42000-43000 TL. dediler bir tek KİA 46000 TL. dedi o da takas için, gerçi diğerleri de takas fiyatını söylediler. Gerçekten galeri fiyatı bu mudur? Ben kendim satsam kaça satarım? sahibinden.com'a 50250 TL. ilan verdim bakalım ne olacak?
2005 corolla hb sol, 87bin kmde, düz vites, 4 parça boya var , değişeni yok , ederi nedir acaba, şahıs olarak satsam
merhabalar, geçenlerde dayım araba aldı:2011 model Corolla 1.4 D4-D Elegant, herhangi bir kaa-boya-çizik vs hiçbirşeyi yok, km'si 12.500'de.49.000TL fiyat nasıl sizce..?
iyi günler .. 2011 model 1.33 corolla 14.000 km de gümüş gri . cam film kaplama alimunyum jant bagaj havuzu paspaslar ekstra olarak 33.000 tl ye anlaştım. ancak tramerden yaptığım sorgulamada 1 hasar kaydı mevcut ve yapılan masraf harcama 1700 tl ..olarak çıktı ..satıcı ile yaptığım görüşmede bu hasarın kaldırım taşına çarpması sonucunda ön tamponun değişmesi ve boyasını kapsadığını şekilde ifade etmiştir. tramerde plakadan yaptığım sorgulamada kaza kaydını olmadığı anlaşılıyor... tramerde hasar oranı ile yapılan masraf tutarlımı ...ayrıca bu fiyat halihazırda bu araç için uygun bir fiyatmı ..bu konuda bilgi ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum..
Merhaba,Mıtsubishi Carisma 2004 1.9 DI-D sağ-sol yanlar boyalı,bir kapı değişmiş.165.000 km.ortalama fiyat nedir?
Merhaba,2006 Model Corolla Sedan D-4D Terra, duz vites, 82bin km'de Tramer'de 3 adet hasar kaydi var, biri far degisimi, bir tampon degisimi ve sol arka kapi boyali. Yetkili servis bakimli, ilk sahibinden.2006 Model Corolla HB VVT-I Sol, 4 ileri otomatik vites, 113bin km'de, kaza boya ve degisen yok. Yetkili servis bakimli, ikinci sahibinden. Sol donanima ek olarak Sunroof ve hiz sabitleyici var. Resimleri imzamdaki konuda mevcut.Bu iki aracin piyasa durumunu ogrenebilirsem cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Öncelikle tebrik ediyorum uğraşınızdan dolayı.1999 Corolla 1.6 Luna 187000km'de Gri renk. Arka ve ön tampon sürtmelerden dolayı boyalı ve rütuşlu. Birisinin çarpmasından dolayı sağ far değişti. Ekstradan hiç bir parça eklenmemiştir. Diri duran bir araç. Tüp takılmamıştır.Teşekkür ederim.
Selamlar,Ben Toyota yetkili bayisinden 2. el Yaris 1.0 Terra aldım. 2008 model, 43000 km de, Manuel Vites, Çift Airbag, ABS, Klima, Park Sensörü, Immoblizer, Alarm var. Boyasız, orjinal, değişen kaza sürtme hiç bir şey yok. Tüm bakımları Toyota servisinde yapılmış bana servis geçmişini de gösterdiler. İç döşemeleri sıfır gibi idi. 21.000 TL ye aldım. Sizce nasıl fiyatı?
Koray abi eline temiz t-sport veya e12 hb duserse haber verirsen sevinirim.
var güzel kardeşim yeni aldım tsport sanayide yarın cıkacak iyi bir teklife satabilirim!
Koray abi tsport almaya karar verdim. Eger tupu varsa guzel bir teklifte bulunabilirim benim de ilk arabam olacak bir guzellik yaparsin
selamlar koray bey .corolla d4d 18000 de aracıma bir motorlu arkadaşın çarpması sonucu sağ ön kapı motor kaputu ve camurlukta boya oluştu aracta 5 yıl garanti var şu anda ederi ne kadar.. teşekkürler