0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet abi sıfırları 65 bin lira herhalde.Aibi birde gdi motorlara lpg takılmıyor...
hiç sorma kardeşim bahsettiğim arabayı bizim enişte 51000tlye aldı. lpg takılmadığını öğrenince satmak istiyor. senin 65000 tl dediğin dizeldir. bizim kuşbaşı işi ne oldu
kurbandan yenı cıktık abi biraz özleyeyim yaza dogru gelince arayacam.Bİkac gün öncedende aç kaldım mı abi gerisini sen düşün..ABİ burdaki bayi ix35 benzinlisine açılır tavan deri koltuk felanda filan abi işte herşey var 65 bin lira dedi.Aynı modelin 2,0 dizeli var onada 80 mi 100 mü öle bişey dediler abi.kusbasıyı unutmadım abi..
selam.efendim ben 2005 corolla terra hb aldım.araç gri 90000 km manuel vites.araçta hata boya yok sadece arka sol stoplambası kırılmış ve dikiz aynası değişmiş serviste başkada birşey yok .artıları olarak teleflex gfı lpg takılı (bayii nakit olarak 2000 tl taktıklarını belirtti ayrıca eko66 var (tabii nekadar yakıtta tasarruf yapıyor bilemiyorum) ve camlara film çekilmiş. sizce aracım normal değerde ne kadar eder teşekkürler.
bende sorayım ya 2011 corollo comfort extra beyaz benznli 4000 km celik jant cam filmi var aracta boya falan yok o kadar gideri ne kadar ki
İyi günler koray Bey,bende de 2001 corolla 1.6 vvti sol special ac var. 4hava yastığı ,abs,klima, yol bilgisayarı full yani, 120binde, benzinli lpg takılmamış.çizikten dolayı komple boyalı.bir fiyat da biz alalım...
Merhaba Koray Bey 2005 Yaris Sol.Düz vites 100.000 kmde boyası vuruğu kırığı yok.Dört cam elektrikli yol bilgisayarı çift hava yastığı abs nedir acaba piyası....Teşekkürler şimdiden....
2004 avensis elegance executive,triptonik,siyah,temiz,cam filmi,krom kapı kolları ve çıtaları,brc marka lpg ilavesi.
merhaba corolla 15000 kmde 2011 1.33 comfort benzinli siyah renk.kaza degisien yok.arka park sensoru havuz paspas ve cam perdeler ilave.
Bu konuya bir önemli atacı koysak olur mu acaba.
s.a uzay kasa diye bilinen 2.0 vectra aracım var.1996 model cd modeli deri döşeme hariç full+full (sunroof,klima,yol bilgisayarı,antipatinaj sistemi,torpido sogutucu gibi özellikleri var) ekspertiz degeri ne kadar acaba?
abicim araç 2005 avensis 2.0 elegant.motor kaputu ve sağ ön çamurluk değişti satsam kaça gider..
arkadaşım hyundai ix35 2011 model standart 6000km.de düz vites benzinli gdi motor kazası boyası yok kaç para yapar acaba
Koray bey merhabalarAraç 2007 Avensis 2.0 otm.Elegant 76000km de.Teşekkürler.
yaris gerçekten çok güzel bi araç, kullanışı konforu bi bayan için birebir ama bana pek hitap etmediğine karar verdim. daha önce kullandığım araçların etkisi var bunda. 1,6 dan ufak araç olarak ilk defa yaris i kullanıyorum. evden işe işten eve kullanmıyorum aracı bu yüzden yetersiz kalıyor. konfor olarak yada sakin kullanımda tamam ama biraz farklı davranmaya gelmeyen bi araç aracı sürerken eski hazzımı almamaya başladım. helede havaların soğumasıyla iyice itmeye başladı beni 2011 model yaris terra sporty 1.33 , aracı eylül ayında aldım. 6.150 km civarında net hatıramıyorum. geri görüş kamerası,park sensörü, multi medya & navigasyon u bulunmakta. serviste takılmıştır hepsi. garantisi devam etmektedir. aracı yeni aldığım için zarar etmek istemiyorum şimdi satmaya çalışsam kaça gider ?