Gönderen Konu: Ynt: Aracınızın değerini mi öğrenmek istiyorsunuz?  (Okunma sayısı 53284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Aracınızın değerini mi öğrenmek istiyorsunuz?
« Yanıtla #740 : Aralık 04, 2011, 21:02:05 »
Koray bey merhabalar

Araç 2007 Avensis 2.0 otm.Elegant  76000km de.
Teşekkürler.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #741 : Aralık 04, 2011, 21:51:08 »
mehmet abi sıfırları 65 bin lira herhalde.Aibi birde gdi  motorlara lpg takılmıyor...
hiç sorma kardeşim bahsettiğim arabayı bizim enişte 51000tlye aldı. lpg takılmadığını öğrenince satmak istiyor. senin 65000 tl dediğin dizeldir. bizim kuşbaşı işi ne oldu ;)
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #742 : Aralık 04, 2011, 22:40:23 »
hiç sorma kardeşim bahsettiğim arabayı bizim enişte 51000tlye aldı. lpg takılmadığını öğrenince satmak istiyor. senin 65000 tl dediğin dizeldir. bizim kuşbaşı işi ne oldu ;)
kurbandan yenı cıktık abi biraz özleyeyim yaza dogru gelince arayacam.Bİkac gün öncedende aç kaldım mı abi gerisini sen düşün..
ABİ burdaki bayi ix35 benzinlisine açılır tavan deri koltuk felanda filan abi işte herşey var 65 bin lira dedi.Aynı modelin 2,0 dizeli var onada 80 mi 100 mü öle bişey dediler abi.kusbasıyı unutmadım abi.. :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #743 : Aralık 05, 2011, 13:52:21 »
benim soru yine es geçildi...
2005 2.0 avensis elegant..düz vites 150000 km de gümüş gri.
sağ ön çamurluk ve motor kaputu değişti.satsam kaça gider bilgisi olan varmı arkadaşlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ne mutlu toyota'm var diyene!
    • toyotaclub
« Yanıtla #744 : Aralık 05, 2011, 19:11:21 »
kurbandan yenı cıktık abi biraz özleyeyim yaza dogru gelince arayacam.Bİkac gün öncedende aç kaldım mı abi gerisini sen düşün..
ABİ burdaki bayi ix35 benzinlisine açılır tavan deri koltuk felanda filan abi işte herşey var 65 bin lira dedi.Aynı modelin 2,0 dizeli var onada 80 mi 100 mü öle bişey dediler abi.kusbasıyı unutmadım abi.. :)
okey. istediğin kadar acıkmak serbest. tasarruf olsun diye bende o gün tok tutan gıdalar kullanacağım :)
2011 avensis elegant extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #745 : Aralık 06, 2011, 13:34:16 »
yaris gerçekten çok güzel bi araç, kullanışı konforu bi bayan için birebir ama bana pek hitap etmediğine karar verdim. daha önce kullandığım araçların etkisi var bunda. 1,6 dan ufak araç olarak ilk defa yaris i kullanıyorum. evden işe işten eve kullanmıyorum aracı bu yüzden yetersiz kalıyor. konfor olarak yada sakin kullanımda tamam ama biraz farklı davranmaya gelmeyen bi araç  :(  aracı sürerken eski hazzımı almamaya başladım. helede havaların soğumasıyla iyice itmeye başladı beni  :wacko:

2011 model yaris terra sporty 1.33 , aracı eylül ayında aldım.  6.150 km civarında net hatıramıyorum. geri görüş kamerası,park sensörü, multi medya & navigasyon u bulunmakta. serviste takılmıştır hepsi. garantisi devam etmektedir.

aracı yeni aldığım için zarar etmek istemiyorum  :wacko:
şimdi satmaya çalışsam kaça gider ?  :(
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #746 : Aralık 07, 2011, 23:57:46 »
selam.efendim ben 2005 corolla terra hb aldım.araç gri 90000 km manuel vites.araçta hata boya yok sadece arka sol stoplambası kırılmış ve dikiz aynası değişmiş serviste başkada birşey yok .artıları olarak  teleflex gfı lpg takılı (bayii nakit olarak 2000 tl taktıklarını belirtti ayrıca eko66 var (tabii  nekadar yakıtta tasarruf yapıyor bilemiyorum) ve camlara film çekilmiş. sizce aracım normal değerde ne kadar eder teşekkürler.
23-24 gibi satılır abicim!
bende sorayım ya 2011 corollo comfort extra beyaz benznli 4000 km celik jant cam filmi var aracta boya falan yok o kadar gideri ne kadar ki
40-41 gibi satar!
İyi günler koray Bey,
bende de 2001 corolla 1.6 vvti sol special ac var. 4hava yastığı ,abs,klima, yol bilgisayarı full yani, 120binde, benzinli lpg takılmamış.
çizikten dolayı komple boyalı.
bir fiyat da biz alalım...

yunus araba çok güzel gidiyodu boya bozdu be kardeşim boya olmasa 18-18,5 ları görür ama boyadan dolayı 15 gbi satar saygılar...
Merhaba Koray Bey
2005 Yaris Sol.
Düz vites 100.000 kmde
boyası vuruğu kırığı yok.
Dört cam elektrikli yol bilgisayarı çift hava yastığı abs nedir acaba piyası....
Teşekkürler şimdiden....
manuel bir araçsa 16,000 gibi satar saygılar...

2004 avensis elegance executive,triptonik,siyah,temiz,cam filmi,krom kapı kolları ve çıtaları,brc marka lpg  ilavesi.

bu araçlara lpg takıldığını yeni öğreniyorum enteresan ortalama 26,000 gibi satılır.

merhaba  corolla 15000 kmde 2011 1.33 comfort benzinli siyah renk.kaza degisien yok.arka park sensoru havuz paspas ve cam perdeler ilave.
36,000 gibi satar

Bu konuya bir önemli atacı koysak olur mu acaba.
yıllardır bunu bekliyorum kardeşim :D:D:D

s.a uzay kasa diye bilinen 2.0 vectra aracım var.1996 model cd modeli deri döşeme hariç full+full (sunroof,klima,yol bilgisayarı,antipatinaj sistemi,torpido sogutucu gibi özellikleri var)  ekspertiz degeri ne kadar acaba?
nazım ortalama 13,000 gibi satılır kardeşim...(km ve ekpsertizine göre fiyat değşebilir)

abicim araç 2005 avensis 2.0 elegant.
motor kaputu ve sağ ön çamurluk değişti satsam kaça gider..
ortalama exe pakette varsa 26-27 gibi gider kardeş yoksa exe paket 2,000 tl düş saygılar

arkadaşım hyundai ix35 2011 model standart 6000km.de düz vites benzinli gdi motor kazası boyası yok kaç para yapar acaba
ix35 lerin 2,0 crdi ileri güzel para yapıyor abicim ama benzinliisninde satılacağı rakam ortalama 46-47gibi satılır
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • always toyota!!!(corolla t-sport)
    • Seyyah Otomotiv
  • 1 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #747 : Aralık 08, 2011, 00:01:12 »
Koray bey merhabalar

Araç 2007 Avensis 2.0 otm.Elegant  76000km de.
Teşekkürler.
exe paket varsa 32-33 gibi satar yoksa 2,000 tl düşün!

yaris gerçekten çok güzel bi araç, kullanışı konforu bi bayan için birebir ama bana pek hitap etmediğine karar verdim. daha önce kullandığım araçların etkisi var bunda. 1,6 dan ufak araç olarak ilk defa yaris i kullanıyorum. evden işe işten eve kullanmıyorum aracı bu yüzden yetersiz kalıyor. konfor olarak yada sakin kullanımda tamam ama biraz farklı davranmaya gelmeyen bi araç  :(  aracı sürerken eski hazzımı almamaya başladım. helede havaların soğumasıyla iyice itmeye başladı beni  :wacko:

2011 model yaris terra sporty 1.33 , aracı eylül ayında aldım.  6.150 km civarında net hatıramıyorum. geri görüş kamerası,park sensörü, multi medya & navigasyon u bulunmakta. serviste takılmıştır hepsi. garantisi devam etmektedir.

aracın yeni kasasının eskisine göre pahalı cıkması sizin avantajınıza ortalama şu anda 26-27 civarında alıcı bulur aracınız saygılar koray...
arabamın turbosunu havalandıran rüzgar, gir içeri usul usul beni atmosferikten kurtar....!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #748 : Aralık 08, 2011, 00:07:41 »
Selamlar..!
2007-2009 arası, kazasız, maksimum 90bin km'de olan bir Corolla D4-D Elegant'ın ederi nedir acaba, dayım için düşünüyoruz, fakat piyasa biraz yüksekten uçuyor sanki.
şimdiden teşekkürler...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #749 : Aralık 08, 2011, 03:57:54 »
2006 clio 1.4 alize 60 000km de (kaza bela vuruk değişen yok) ile 2008 civic elegance sunroof f1 şanzıman 80 000 kmde 3 parça lokal boya kaza değişen yok üzerine 18.500tl istiyor uygunmudur sizce?
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #750 : Aralık 08, 2011, 17:57:58 »

üzüldüm şimdi, yakşıyordu sana yaris :(
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • Araç: ---
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #751 : Aralık 08, 2011, 18:31:30 »
2006 Corolla Sol, 61000km, LPG'li, değişen yok, boya yok, full bakımlı. Ne eder Koray Bey. Tesekkurler
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #752 : Aralık 08, 2011, 19:13:33 »
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kardeş..2005 avensis 2.0 elegantı sormuştum,yalnız exe paketi varsa 26-27 demişsin.
bu exe paketi nedir bi zahmet açıklarmısın...
aracın özellikleri şunlar:
abs
asr
esp
tcp anti patinaj
9 hava yastığı
yağmur ve park sensörü
hız sabitleyici
xenon far
far yıkama
çift yönlü dijital klima
karartmalı dikiz aynası
elektrikli katlanır yan aynalar
bunlar exe pakete giriyormu?cevabın için şimdiden teşekkürler....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #753 : Aralık 09, 2011, 00:14:55 »
executive yani exe dediğinizde ekstradan sunroof ve deri koltuk var yanılmıyorsam
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #754 : Ocak 06, 2012, 20:23:39 »
Selam arkadaşlar daha toyota almadım ama aranıza yenı katıldım bende sımdı 2007 toyota aurıs 1,6 comfort manuel almayı dusunuyorum degısen yok boya 1 parca sızce ne kadara almalıyım km : 65.000 yazılmıs zannetmıyorumda baktıracaz tabı sızce ne kadar eder 28.000 ıstıyor herkese cok tesekkur ederım
Heyecan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #755 : Ocak 23, 2012, 16:12:03 »
2009 40.000 km megane 2 sedan exception 105 hp 6 ileri sol ön kapı, sol arka ve ön çamurluk boyalı, arkapı değişmiş (dijital klima, alaşım jant, sis farı, 4 cam oto., perdeler vs) ne kadar eder. teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #756 : Ocak 23, 2012, 17:19:16 »
1.33 2010 makyajlı Corolla 23 Binde Full Ziebart Bakımlı Xenon far park sensörü ekstraları..
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=40481.0 bu konuda resimleri mevcut park halinde vurmalarından ötürü ön tampon ve çamurluk değişecek ne eder araç ? Şimdiden teşekkürler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #757 : Ocak 24, 2012, 16:48:04 »
2010 auris 1.6 comfort extra otomatik benzinli . 16.000 km.

teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #758 : Ocak 24, 2012, 18:21:38 »
2001 megane 1.6 16 valf, HB,
 120bin km boya değişen yok. Lpg hiç takılmamış
 Abs, klima, 4 airbag mevcut. teşekkürler
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #759 : Ocak 24, 2012, 23:21:32 »
merhabalar... 2006 corolla hb terra oto matik vites benzinli aldım 78000 de 3 yerinde boya vardı 26000 e aldım çok mu sizce