0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
96 corolla gli, klimalı, hidrolik direksiyon, 4 cam otomatik, beyaz, lpg ruhsata işli. Ön kaput değişik sağda 2 parça boya var. şase motor çok iyi durumda büyük kazası yok. nedir piyasası usta?
Tatil değil ama iş yoğunluğu diyelim kardeşim Bu arada gecikme için bütün kardeşlerimden özür dilerim işlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir aranızda olamadım...Herkese hayırlı ramazanlar saygılar...
Selam arkadaşlar malum bayram arifesi araba satış ve alışları çoğalmaya başladı bende meslek olarak 2.el eksperliği yaptığım için siz kardeşlerime yardımcı olmak isterim; aracının model marka ve özelliklerini belirten arkadaşlara aracının ne kadara alınıp satılacağı konusunda ayardımcı olabilirm...
Koray tam zamanında geldin sana acil bi araç danışmam lazım 2008 auris elegant 66.000'de değişensiz,boyasız, araçta hiç sigara içilmemiş,tamponunda 1 tl buyukluğunde ufak bir vuruk var serviste kendım tamponu değiştirttircem. ayrıca çeki demiri var ruhsata işli,Ama ben söktürcem çeki demirini,Şimdi satıcam desem kaç para eder ?sağ alt köşede vuruk belli oluyor bunun için tampon değişecek aldığım plaza tarafından
valla benim corolla 90 model olduğu için paha biçemiyolar
Kliması yoksa ve bel altı boyalı ise tahmini ne kadar eder?Kolay gelsin...Size hayırlı ramazanlar...
merhaba Koray beysigorta firmaları ile çalışıyormusunuz ?
Merhabalar Koray Bey!2004 model chrysler sebring 2.7LX sol ön kapı sacı ve sol ön çamurluk değişti(orjinal)araç landi renzo marka lpgli 145000km de.piyasa fiyatı nedir acaba??
merhaba ben aracı daha yeni sigortalattım.2. yılı. arac 2010 agustos trafık cıkıs 2011 model corolla comfort extra m/mt. ilk yıl 46 bin şimdi 43bin olarak değer biçildi.
Sağol arkadaş benim aracım beyaz 97 corolla gli 192000 de değişeni yok alt eteklerde boya var çizilmelerden dolayı.Fiyatı nedir acaba. selamlar.
ben de merak ettim şimdi 2004 coralla sol sedan,51000de lpg 48000 kmde takıldı.vuruğu kırığı değişeni yok,sigara içilmemiş bile,ufak tefek çizikler mevcut ! ne eder kardeş ?
Koray bey,2008 VW-GOLF 1.6 FSI MİDİLİNE 70.000 Km Sol çamurluk değişmiş tahmini ne kadar eder?
Merhaba Koray Bey,1997 Corolla 1.3 XL, manuel şanzıman, benzinli, karbüratörlü motor. Klima var. Bagajda 60 lt silindir tüplü LPG var. Tamponların 4 köşesinde de sürtünmelerden ötürü çizikler var. Sağ arka kapının alt kısmında içe göçüklük var (Artık park ederken beton saksılara daha çok dikkat ediyorum ). Araç 210.000 km'de. 195.000'de triger kayışı ve baskı-balata komple değişti. Akü 6 ay önce değişti. Fren balataları 205.000'de komple değişti. Bujiler yeni, motor yağı yeni.Ne kadardan satışa çıkarmak iyi olur acaba?(Gerçek satış olsa bu kadar ayrıntı yazamam herhalde. )
Abi kusura bakmayın ! iş yoğunluğundan bu ara pek giremiyorum siteye....Araç Anlattığın gibi güzel düzgün bi araç ise 33,000 e kadar alıcı bulur saygılar...
Bu arada söylemeyi unutmusum araç dizel 33.000 değildir dizellerinin değeride inş yoksa bayağı bir kazık yedim
sen arabayı aldın , koray yogunluktan cevabı ancak verdi..bende arabayı aldım öyle soruuyorum.. .koray bencede benzinli sandı sen bu arabayı 36-37civarı almışındır..Taylan tamponu değişmezler tamir ederler boyar verirler.yada bırak orası öle kalsın ,nazarı olsun başka şeyler kopar
2006 gümüş gri verso elegant.41.000 km de lpgli darbesi değişeni boyası yok ,koray nekadar eder.Güzel fiyat ver ankaraya gelirsem bozusuruz bak ..Ya dama 5 bin km önce lastiklerini de yeni almış ondan kandım..Şaka bir yana 35 bin tl ye aldım bayramdan önce.alınan alındı artık japon atasözü devreye giriyor burda...
2011 Auris 1.6 Valvematic Comfort Extra - Toyota Jantlı - BRC LPG var.14.000 km. Çiziksiz, boyasız, Sigara içilmemiş. Ne kadar eder? Satmayı düşünüyorum.
Merhaba Koray Bey. profilde görülen araç. 2002 1.6 vvti atiker sıralı sistemli(garantisi devam ediyor), sağ ön çamurluk değişik, 120bin kmde,ufak tefek çiziklerden dolayı muhtelif yerlerde rötuş boyası var. Gözünü seveyim güzel fiyat ver değerinin üstünde aldığımın farkındayım ama konuyu uzmanından öğrenmek daha faydalı olur
benim aracım 2000 model toyota corolla terra. 1600 cc, klimalı, abs fren, atiker sıralı lpgli ve kilometre 115000 orijinal bel altı, sol çamurluk ve so kapı boyalı sizce ne kadar eder.