0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abicim o fiyata satılması gerekiyo ama şu ara değil o aracı alacak müşteri ocak 1 i bekler bandrolden dolayı
arkadaşlar benim araç 2006 model yaris 1.4 dizel terra 60000 herşeyiyle orjinal hatasız servis bakımlı çok tatlı bir rengi benim araç ne kadar eder.galiba aracıı çok yakın bir tarihte satmak zorudayım.
koray bey aracım 2008 model 1.6 corolla confort 81.000 km de ,lpg li, metalik gri renk, kazasız boyasız ve tüm bakımları yetkili serviste yapıldı,aracımı satıp avensis almayı düşünüyorum kaç tl eder benim araç,teşekkür ederim:,
Merhaba Sayın Experimiz,Bende de 2011 model Auris Confort Extra 1.4D-4D Kar beyazı Manuel 4250 km de.Tavan Mat karbon kaplama,Park sensörü,Bagaj nikelajları,Spor Rüzgarlık,Kavuççuk paspas seti.Ağustos ayında alındı.Çizik yok Boya yok, Satacağımdan değil hani ne kadar eder onu öğrenmek istedim. Şimdiden teşekkürler.Saygılar.Mr.Aylin YILMAZ
şuan MTV den dolayı 2. elde bir durağanlık söz konusu ocağın 10-15 den itibaren hareketleneceği kanatindeyim...
mtv den değil kardeş sıfırdaki çok cazip kampanyalardan dolayı ocak 1 den itibaren mx 15 gün daha uzar kampanyalar sonra ikinci el canlanır gene haziran ortasına kadar tavan gider saygılar...
şu anda mtv nin bi durgunluğu mutlaka var ama asıl etken sıfırdaki kampanyalar ocak ortasından itibaren açılır kardeşim...
merhaba koray bey. aracım 2008, dizel, 36000 km. corolla comfort. arka tampon ve sol ön çamurluk değişmiş. boya yok. orijinal elegant jantı ve park sensörleri var. ne eder acaba ? şimdiden teşekkürler.
Herkes yazmış sormuş birde biz soralım bakalım Land Cruiser Prado 2007 Model 130.000 Km Dizel+Otomatik ön tamponun sağ sis in altında fazla büyük sayılmaz derecede göçük var Araç sürekli yetkili servis bakımlı yılda 1 kez detaylı iç temizlik vs. yapılmıştır.(tampondaki göçük iki şeritli yolda karşıdan gelen kamyoncunun fazla sıyla benim şeridimi işğal etmesi sebebinden dolayı yol kenarında bulunan varile vurmaktan dolayı olmuştur hiçbir sıkıntısı yoktur.)
Ramazan abicim ortalama 85-90 arası satabilirsin aracını saygılar...
Aracım 2005 model toyota corolla terra 68000 km de. Ön tampon ve sağ çamurluk serviste değişti. Aracım ne kadar eder.
Formu incelediğim kadarıyla sanırım eksperi burada yaptırıyoruz. : ) 2004 avensis 1.6 comfort 114000km 1 parça boyalı manuel vites kaça satılır.Ayrıca çok acil satmak istediğimde galericiler (esnaf ne verir binici fiyatını ayrıca belirtebilirseniz. Cevap için şimdiden teşekkür.Acil acil