0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koray Bey merhabalar. Bu konuyu yeni gördüm. Tüm site ahalisine vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler.Ben size 2004 Corolla 1,6 terra makyajsız okyanus mavisi 70000 de yetkili servis bakımlı boyasız benzinli lpg si yok böyle bir aracın değeri nedir onu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
2006 corolla terra metalik gri darbesiz boyasız lastik-akü sıfır.. direksiyon deri kaplama 135.000 km ne kadar eder
dediğin gibi güzel bir arabaysa 21-21,5 gibi satılar kardeşim...
Selam arkadaşlar malum bayram arifesi araba satış ve alışları çoğalmaya başladı bende meslek olarak 2.el eksperliği yaptığım için siz kardeşlerime yardımcı olmak isterim; aracının model marka ve özelliklerini belirten arkadaşlara aracının ne kadara alınıp satılacağı konusunda ayardımcı olabilirm...
yardımcı olursanız sevinirim..
koray benim 2.0 executive elegant sağ ön çamurluk boyalı siyah/siyah otomatik 2003 model 103.657km'de masrafsız tüm bakımını 99.000'de yaptırdım ne kadara gider? satılığa çıkardım 25 yazdım normal mi?
2004 Corolla HB 1.6 Terra - 100.000 km araç orjinal. Sadece sol ön çamurlukta boya var.10.000 km önce LPG taktırdım. Birde 2010 Avensis 1.6 Elegant 22.000 km orjinal. Bunun ederi nedir
koray bey.aracım 91 model flash. beyaz.lpg işli değil. bir veya iki değişeni var sanırım. kasım 2010 da muayenesi yapıldı.sence ne kadar eder? satıp corolla gli almak istiyorum.ederi konusunda yardımcı olursan sevinirim.teşekkürler.aslında bakıma ihtiyacı var.boya yok.
Merhaba Koray Bey kardeşim;2008 model Corolla Comfort...30 500 km.de...Benzinli...Gümüş Gri...Tamponlarda ufak tefek sürtme,çizik var...Ayrıca aldığımızın haftası iki ön kapıyı anası babası belli olmayan biri sanırım tornavida ile 15-20 cm.kadar çizmiş...Bunun dışında ne boya var ne birşey...Bir fikir verirsen memnun olurum...Sevgiler...
koray bey. 2010 model corolla comfort. 13.000 kmde.. gümüş gri. taşa çarpma sonucu ön tampanda kırılma oluştuğundan kaskodan orjinaliyle değiştirdim.....arabada orjinal toyota snowlake alaşım jant ve arka park sensörü mevcut. ayrıca 2 yıl uzatılmış garantisi var.
koray bey iki fiyat sormak istiyorum1. 95 xei ac, 180 000 de, kaput değişmiş, kaput dahil 5 parça boyalı, tüplü 2. 97 gli ac , 175000 de etek tavan hariç boyalı - lpg yok değişeni varmı bilmiyorum şimdiden teşekkürler
abi o fiyatlara satılır fakat şu ara çok nazlı elimde 2004 1 parça boyalısı var 25,000 bırakcam yüzüne bakan yok saygılar...
2007 dizel terra sedan mmt eski kasa 130.000 km de çelik jant (cms) ve lastikler (michelin) sıfır, camlar filimli, direksiyonu deri kaplattım, sağ ön çamurluk değişmiş, kaput, tavan, bagaj kapısı hariç çiziklerden dolayı boyalı ne kadar eder cevabınız için şimdiden teşekkür.
merhabalar 2008 corolla elegant 30.000 kmde bir parça lokal boya var acaba kaça satarım.şimdiden teşekkürler
çok teşekkürler koray, şu piyasanın nazı bi geçse artık çok güzel olacak
2004 model comfort model gümüş gri 79 binde ön 2 çamurluk ve arka çamurluk boyalı değişeni bulunmayan avensis aracımı satıyorum aracın hiç bir masrafı yok çalışmayan yeri yok.kaça gider edit:sonradan jeton düştü konu başlığının ekspertiz değerini öğrenin diye yine de cvp alabilirim