0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
corolla 2006 sedan dizel manuel 104 000 km. yeni michelin lastik, mercekli modifiye xenon far, park sensörü, alarm, ziebart cam filmi,hakiki deri direksiyon, temiz kullanılmış kabin. Yalnızca 3-4 yerinde lokal boyalar var..autokingden.. Çok temiz kullandığım için satamıyorum. Sorun da yok. Sadece biniciye bugün satsam kaçtan satarım bilmek istedim. saygılar.
koray bey sizin yeriniz neresi müsaitseniz bende bi uğrayayım...
2006 corolla hatchback terra 1,6 41000 km orjinal buz mavi içi ilk günkü gibi sigara içilmemiş
Merhaba,Aracım 2008 Auris Comfort D4D Multimode Siyah 20000 km sigara içilmemiş sol çamurlukta avuç içi kadar sürtme boyası var. Piyasası ne kadardır?
Koray Bey araç 2005 corolla sol A/T 63.000 KmSol çamurluk far değişik.Teşekkürler.
Koray abi senin t-sport noldu? daha duruyor demi? hafta sonu buluşma var bi kere daha görelim de öyle sat abi
Benim aracın fiyatını birdaha desene ...Sen diğerlerinden yüksek sölüyon hoşuma gidiyor..Hele birdaha de allahına ..Koray aklında bulunsun avensis elegant 1,6 2005 üzeri (çokta üzeri olmasın kalun kaçar.)Yada honda civic 2005-2006 kasa son kasadan bir önceki en son kasasını istemiyorum 1,6 es donanımımı oluyor sunroflu olanı ..manuel olsun vitesi elimde hissetmeliyim..Kardeş ben biraz pimpirikliyim darbesi boyası olmasın döşemeleri pavyon arabası gibi leke içind olmasın mümkünse sigara yanıgı falan olmasın.Ben oraya baktıkca söverim..Benim aracın talipi hazır ankarada bekliyor dört gözle.Bulursan bir dürt kardeş..
Merhaba Koray;2009 dizel yaris, 31600 de gerisi bayiden anahtar teslim gibi.
Tabi o da var özür dilerim terra donanım düz işte iki hava yastığı o kadar.