0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birader bende keyfiyetten full boyalı (tavan ve bagaj üstünde vernik soyulmaları mevcut) ama parça değişeni olmayan 1995 XE klimalı vardı. Atiker LPG li (Kasım 2009 da takıldı) işli değildi, aracın 2 nci sahibiydim ,3 tane yedek anahtarı ,kullanma klavuzu ,CENMAX alarm (cam kaldırma kiti) ve 2 tane kumandası, camlarda yağmur rüzgarlığı usb li cd çalar 6 hoparlör tanıdığa 10.750 tiko paraya verdim...nasıl ettim sence.....
korayım ne haber nasılsın?brşey sormak istiyorum sana....bu A3 lerin 2005 yada 2006 en dolu en ful olanı hangi modelidir,(az km de) ve fiyatları ortalama nedir?bana yardımcı olabilirmisin.
Formu incelediğim kadarıyla sanırım eksperi burada yaptırıyoruz. : ) 2004 avensis 1.6 comfort 114000km 1 parça boyalı manuel vites kaça satılır.Ayrıca çok acil satmak istediğimde galericiler (esnaf ne verir binici fiyatını ayrıca belirtebilirseniz. Cevap için şimdiden teşekkür.Acil acil
Erol kardeşim arabayı çok acil elden çıkarayım dersen 20,000 den herkes alır bende dahil binicisine ortalama 23-24,000 arası satılır...
Araçı gördüm 101.000 km'de ilk sahibinden servis bakımı yeni yapılmış comfort ve artıları var.Sigara içilmemiş.
25.500 verilirmi.
Boya yok.
2006 corolla terra metalik gri darbesiz boyasız lastik-akü sıfır.. direksiyon deri kaplama 135.000 km ne kadar eder
Fotografta görülen corolla elegance Dizel , 2009 model ,darbesiz boyasız ,gümüş gri, 21000 km ,kaput koruma, ön arka tampon çıtaları, kapı çıtaları, park sensörü, garantisi 5 yıla uzatılmış, camlar çizilmez amerikan film, vb. KISACASI ARAÇTA ÇİZİK DAHİ YOK.Arkadaşlardan ederini bilen varsa ve yazarsa sevinirim.
42-43 gibi satılır kardeşim...
2004 terra sedan 160bin km de iki değişen beş parça boya var. zavoli sıralı tüp. kar beyazı. 4hava yastığı. manul klima.vs