0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi sen de cok acımasızsın ya bakalım bızım araca ne dıcen:) 2005 corolla hb 1.6 terra duz vıtes 40000km 1 ay once lpg takıldı .
koray kardeş ben biraz çok soru sorcam cevap verirsen sevinirim...2001quicksilver klimalı 68000de sağ ön çamurluk ve sol ön kapı boyalı......ne kadar eder ..98 tipo mpi motor klimasız ne kadar eder...1998 golf 1.8 hghline 99000 de... bunlar baktığım ama karar veremediğim arabalar...birde bunun haricinde 97 xe var performansı tatmin etmio kendimi yaşlı hissediorum içinde:))19000 tl param var km düşük ve orjinal bir araba ne alabilirim önerin nedir...
selam koray bey ben 2 gün önce 2002 model toyota corolla 1.6 sol aldım.Arac yeni kasa olandan.Aracın bagaj kapagı degişmiş.Sol arka camurlukdada lokal boya var.Aracın km si 122.000 de.Lpg yok. 22.500 tlye aldım.Sizce cokmu pahalı almışım:(
2009 yaris gri renk 16.500 km de Lpg li . aracın marşpiyerlerinde küçük 3 göçük ve sağ arka kapının çıtanın alt kısmındaki çizik nedeniyle lokal boya görmüş ve bir aynası serviste komple değişmiştir..... ayrıca araçta full aksesuar mevcuttur . koray bey expertiz değeri hakkında bilgi verirseniz memlun olurum..
aracı 2009 da 27.500 e aldım.sağ çamurluk ve motor kaputu değişti.sağ arka kapıda lokal boya var.piyasası ne eder öğrenebilirmiyim
Koray Ustam, benim miniğe de bir ekspertiz yapıver sana zahmet ya 2006 model (2005 Eylül'de trafiğe çıkma), 1.3 motor, düz vites, Blue donanım seviyesi (Terra, Sol ve Sol Special karışımı ) eski kasa, 52.000 km'de, 50.000 km dahil tüm bakımları yetkili serviste yapılmış, lastikleri 2 hafta önce yenilenmiş Toyota Yaris. Park sensörü mevcut.Kaporta durumunu arz edeyim:Geçen yıl saçma sapan bir kaza yapmıştım. Konuyu aşağıdaki başlıkta paylaşmıştım. Sağ çamurluk boyandı. Sol çamurluk değişti ve boyandı. Sol arka kapı boyandı. http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/toyota-yetkili-servis-boya-iscilik-ve-parca-fiyatlari/Ayrıca daha öncesinden yapmış olduğum çok daha saçma sapan bir kaza yüzünden kaputta da boya var maalesef Şimdi bu şartlarda benim minik ne kadar eder sana göre 14.000 TL civarında satma imkanım var mı?
hakkı abi hayırlı olsun 14 e 16 yas kadar satılır...
Eyvallah ciğerim, bir alkışı hakettin
bence 20ye kadar yolu var
Ver coşkuyu ciğerim, bu hafta sonu arabayı oto pazarına götürüyorum
Eşimin halasında dizel Yaris var, her an satabilirler, satacak olurlarsa üzerine ne kadar koymam gerekir diye hesap yapıyorum ciğerim
oğuz kardeşim yaris'in tam donanımını yazarsan terra, sol ? daha net bir bilgi verebilirim...
Eyvallah ciğerim, bir alkışı hakettin Ayrıca artık ünvanını da değiştirmenin zamanı geldi sanırım
terra-2009-full aksesuar