0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eşimin halasında dizel Yaris var, her an satabilirler, satacak olurlarsa üzerine ne kadar koymam gerekir diye hesap yapıyorum ciğerim
merhaba koray bey bende eşim için bi araba arıyırum 12000 civarı benim corolladan dolayı sanırım yaris beğeniyor. 1,3 klimalı bi yaris bulabiliriyiz bu fiyata yada yardımcı olabirliseniz çok sevirimn bulma konusunda, marka konusunda da tavsiyelerini bekliyorum...
2006 yeni kasa yaris 1.0 düz vites 7500 km de, servis bakımlı, ufak tefek çizikleri var ama boya yada değişen parça yok, ne eder acaba?
koray abicim 2000 model 2.0 avensis. lpg li bel altı boyalı. 170 binde station wagon. ne kadar eder?
pek para etmez seçkin çok zor satılmakla beraber alacağın rakam 10,000 tl yi geçmesin...
23,000 gibi sarılır abicim su anda...
hayatınacıgerçekleri bu mu yani 1 sene 7 ayda tam olarak 6,200 tl değer mi kaybettti yani üstelik zavoli lpg taktırdım ( 1,300 tl ) ....
Koray, 97 gli-otomatik-klimalı-tüplü-güneş yanığı var, boya istiyor-çamurluklar boyalı- kaput değişmiş. Eniştemin arabası ve satacaklar, çorumdan birine 12 demişler. Ederi nedir ?
merhabalar aracım 1.6 elegant benzinli.fabrikadan çıktığı haliyle orjinal.tüp yok aksesuar olarak sadece arka spoyler var.2011 sıfırıyla kıyaslayıp fiyat vermek ne kadar doğru olur.toyotaclubtr de ilanım var incelerseniz memnun olurum.39500 dedim ama pazarlıık payı illaki var.sizce en mantıklı fiyat ne olacaktır.saygılarımla
12,500 - 13 gibi düşerse mesela alalım mı binmek için. satmak istesek ne kadar zamanda elimizden çıkartabiliriz? araba iş yaparmı yani?
Tamam koray abi sagol almiyorum bende corollaya bakiyim
serkan abicim 12,000 e yaris klimalı zor klimalı bi yarıis için 2001-2002 14,000 civarında bi para çıkarman gerekiyo elime eğer kücük temiz klimalı araç düşecek olursa buradan size haber vereyim alternatif olarak clio hb araçları tafsiye ederim az yakar masrafsız bir araçtır...elimede sık sık gelir böyle araç..görüşmek üzere..
97 model bi touring wagon xei gelcek klimalı o arabayı vereyim size 1 2 parça boya var 150,000 de süper bi araba 14,000 tl gibi çıkar benden lpg li birinci sınıf bi araba...
yok abi sağol vv-ti corolla lazım sende var mı? ya da 14-15 e alabileceğimiz ne var abi hafta sonuna babamla uğrayalım bi güzel araban varsa abi?
şu anda toyota olarak o var başka aracım yok malesef ama toplamda 200 tane araba var gelin beklerim canım...