0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Henüz satılmadı Tuncay verdik ilanı bekliyoruz, tok satıcı olunca satış dert olmuyor insana
koray kardeşim,gene ben 2007 model corolla 48000km de,1.4 motor d4d otomatik vites,kaza,değişen,boya yok.yardımcı olursan sevinirim kardeşim.
2004 model corolla sol benzinli granit gri bir aracım var...sağ çamurluk ve kapıda sürtünmeden dolayı lokal boya var... 100 bin kilometrede... ne dersiniz fiyatına bir görüş almak isterim sizlerden... şimdiden teşekkür ederim
hakkı abi herşeyden önce eski kasamı yeni kasamı yeniyse donanım ne eskiye sol terra hangisi
Bende sorayım bari.1997 Corolla 1.6 GLi A/C, 166bin km'de, tüplü, sol ön ve arka kapı sacı değişik, komple boyalı, tüplü.Kaç para eder ?
eski ve terra kardeş...
Atınç abi 19 000 bütçen varsa rahat bir şekilde 2001 1.6 sol alırsın bu saatten sonra tipoyamı binilir boşver sen sorunsuz toyotaya bak
selam koray bey ben 2 gün önce 2002 model toyota corolla 1.6 sol aldım.Arac yeni kasa olandan.Aracın bagaj kapagı degişmiş.Sol arka camurlukdada lokal boya var.Aracın km si 122.000 de.Lpg yok. 22.500 tlye aldım.Sizce cokmu pahalı almışım:(