0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam 94 xli ( extra ) bal renği 86 450 km de yaşından dolayı boyattım garaj arabası kaç tl eder 1.600cc 114 beyğir enjeksiyonlu
Koraycım 1.0 ABS + Klima mevcut.
2005 verso elegant gümüş gri.bel altı boyalı, değişen yada darbe yok ben almadan önce aşırı çizikten boyanmış servis exp var.100 binde. Temiz bir araba. Ev alma durumuma göre satabilirm. Koray bey sizce ne eder. "en az en çok"
selamlar...98 otomatik carina e. Bel altında muhtelif çizik boyaları var. servis bakımlı. orjinal. 138000 de. görüşleriniz.
selamlar...benim arkadaşımda mıtsubishi lancer var 2005 model 1.6 plus otomatik 90000 km lpgli sizce araç kaça satılır?aracın bir kaç parçasında boyası var.
Koray bey kardesımBızım enıste ustume attı gıttı 307 2004 model dıjıtal klıma maun kaplama sunroof celıkcant v.s. Var 70000 de sol on camurluk sag arka kapıda boya var. En guzelı araba lacı ıcı sarı 19000 e verebılırmıyız
Koray bey 2005 model civic 3 kapı otomatik araç ne kadar satılır 2 parçada sürtmeden dolayı boya var 75 binde
20,000 civarında satabilirisn kardeşim...
Korayım ısler acıldı Fabrıkadan aradasım sıyah ya da grı 2006 avensıs elegange 1.6 ıstıyor opsyonelde sunroof ıstıyor 30000 e kadar Ha bı gayret bı hondacıyıda toyotacı yapalım.Haberını beklıyorum.307 ıcınde vaktım yok uydurabılırsek verelım 300-500 daha dusurebılırız berkı kesın alıcıyla tokalasma haddesıne gelırsekSelamlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-cok-temiz-101-000-km-de-corolla-base-klimali/detayBu araba sence ne eder Koray kardeşim?
13000 e kadar satılır kaan abi
Benim için aldığın not duruyor değil mi Koray?
Koray kardeşim sana bir araba daha sorayım.Boyasız 2004 model opel vectra 1.6 comfort 103.000'de atiker tüplü renk balköpüğü.Kaç tl eder ?
Sanırım ben arada görünmedim
kusura bakma abicim atlamışız demekki aracına gelcek olursak ortalama 23,000 civarında satılır...
sağol Koray'ım sende olmasan piyasayı hiç takip edemicez.Umarım emeklerinin karşılığını alırsın
Selam arkadaşlar malum bayram arifesi araba satış ve alışları çoğalmaya başladı bende meslek olarak 2.el eksperliği yaptığım için siz kardeşlerime yardımcı olmak isterim; aracının model marka ve özelliklerini belirten arkadaşlara aracının ne kadara alınıp satılacağı konusunda ayardımcı olabilirm...
koray kardeşim,bana 98 gli special bulacaktın şöyle 90000 de falan şaka biyana bekliyorum. 97 gli ye 10 sene bindiysek bulursan 98 spc 90000 km de falan bir 10 sene daha bineriz.