0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar arkadaşlar benzinden yıldım LPG taktıracağım Balıkesir'de yaşıyorum işçiliği temiz tavsiye edeceğiniz bir yer varmı 2018 1.6 Toyota Corolla. Teşekkürler
Merhabalar;0 aldığım 38bin km'de ki 2015 model Toyota auris 1.33 aracıma lpg taktıracağım.Ankarada bir kaç firmadan fiyat ve montaj hakkında bilgi aldım.Ancak okudukça araştırdıkça vs. daha çok kararsız kalmaya başladım. Enjektörü,regülatörü yok bakır yada alüminyum borusu vs. vs. keşke hiç araştırmadan bir yere gidip lpg kitini taktırsaydım En son atiker grand vs prins technomax arasında kaldım. Atiker şuan daha çok ağır basıyor. x bir firmadan atiker grand için 2100 tl fiyat aldım.Popüler bir firmadan yol ayarı afr ayarı vs. yapıyor,işçiliklerinde montajların da olumsuz bi dönüş görüş vs okumadım atiker grand için 2500 prins techno max için 3000 tl fiyat aldım bu firmanın fiyatları ciddi fazla.Aradaki fark sırf işçilik yol ayarı vs. için değer mi? Sizlerin tercihi ne yönde olurdu tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim.Şimdiden çok teşekkür ederim.'
daha sonra sorun(lar) yaşamamak adına kesinlikle fazla ücret ödemeye değer, yolda adam gibi ayar yapacak olan bir ustaya yaptırın, Atiker grand kullanıyorum 10000 km oldu bir sorun yok ama bunda en büyük etken ayarlarımı kendim yapmam oldu, Ankarada atiker için Quatro Garage tavsiye ediliyor bilginiz olsun
Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2020, 22:26:572. fiyatı quattro garage'dan aldım ancak fiyat piyasa göre aşırı yüksek geldi.Aradaki fiyat farkına değer mi? Şuan onun muhasebesini yapmaya çalışıyorum.Cevabınız için çok teşekkür ederim.
2100 tl fiyat aldığınız yerin montajı nasıl? tavsiye ediliyorsa eğer yolda ayar yapmasa bile oraya montaj yaptırıp quatro garage dan yolda ince ayar yaptırabilirsiniz (150 TL diye biliyorum ama siz yinede bir araştırın, ama yolda ayar yaptırmayı ihmal etmeyin derim)
Quattro garage en cok tercih ve tavsiye edilen yerdir forum moderatorumuz @Mutlu Tekir (30216) beyin tecrubeleri var size yardimci olabilir
Merhabalar, 2006 model 1.6 aracıma lpg taktırma kararına vardım. depomu fulledim. depo su anda yarıya düştü ve 350 km yol katedebildim. şehir içi ve şehir dışı karışık olarak. taktırıp taktırmamakta kararsızım.zonguldak bölgesinde önerebileceğiniz iyi bir usta var ise gidip lpg taktırayım diye düşünüyorum.
Zonguldak'ta bilmiyorum ama size en yakın yerde Ankara'da Qatrogaraj var işlerinde iyi oldukları söyleniyor YouTube de videoları var izleyip karar verebilirsiniz,bide formdan tecrübe edinebilirsiniz,marka ve f/p ürünü olarak aracını en uygun Atiker Gold veya AKL önerebilirim aracınıza uyum sağlıyorsa en iyisi bu kitlerin obd2 özelliği olanlardır benzin değerlerine en yakın Aralık'ta çalışır sibob yakması veya motor aşınması daha ileri zamanlara uzar,bana kalırsa en kısa sürede LPG dönüşümü yaptırın boşuna benzin masraflarıyla uğraşmayın gönül rahatlığıyla aracınızı kullanın biyere giderken ne kadar yakacak diye dert etmeyin.
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Ben de araştırmalarım sonucu atiker gold taktırma kararını aldım. Zonguldak Çaycuma ilçesinde atikerin yetkili bayisi var. atikerin de internet sayfasında gösterdikleri bi bayi. umarım skıntısız bir dönüşüm sağlanır.