0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu gün izmirde sordum Toyota yetkili servisine. 2250 ttl ya navigasyon olayını halledeceklerini söylediler. fiyat çok saçma geldi bana. (benim aracım 2015 1.6 advance ) sonuçta advance navigasyon alsaydım 2000 tl fark ödeyecektim. bu 250 fark nedir yaa.
my.toyota.eu ya kayıt olun ordan cihazınızı tanıtmayı deneyin
navigasyonsuz modeller kayıt edilemiyor
Malesef kayıt edilemiyor.Acaba dosyaları indiren arkadaşlar paylaşırsa ve bizde yüklersek sorun olur mu?Saygılar
Teşekkürler arkadaşlar mesele anlaşılmıştır.Ancak bu üniteyi geliştirme işinde olacak kulağımız.Son olarak formda da paylaşıldı burada ruslar video in girşini aux üzerinden aktifleştirmişler.Sayfa burda ,http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=66069.0http://www.drive2.ru/l/5826515/Birde cihazımızda Map/Nav tuşu boşta ancak usta arkadaşlar.Bu tuşu bağlayacak parçayla belki arklı işlev tanımlayacaklar.Bekleyelim bakalım.@Cihan Gömeç kardeş sizde de navigasyon yok değil mi? .Ekran bazen seyir halinde iken kendini resetliyor (usb takılı değil).Yolum servise düşerse söyleriz artık.@Gökhan KE kardeş telefonla mirroring deniliyor.Usb kablosuyla zaten görüntüyü hemde full ekran olarak cihazda yansımasını alıyorum.sadece her seferinde telefonu bağlamak sıkıcı oluyor ve videolarda görüntü kesik kesik ilerleme oluyor.
@Esat Gelmedi@Gökhan KEArkadaşlar Samsung Galaxys3 kullanıyorum.android 4.1.2 rootlu custom rom kullanıyorum.sorun yok.anabant sürümü:i9300XXUGNA8Kernel:3.031-1287119se.infra@SEP-78#1Farklı sürümlerde de denedim ancak verim aldığım tek sürüm bu idi.Mesaj Birleştirildi: Mart 17, 2015, 22:16:48Hatta; nova launcher prime 3.3 programını yükledim ve kablo ile telefonu bağladığımda sanki android cihaz kullanıyorum gibi geldi.Tek sıkıntı geri tuş olayını çözemedim. Ancak farklı programları deneyeceğim.
Arkadaşlar bugün Toyota yetkili servisinden yedek parça bölümü şefi ile telefon da görüştüm. Touch 2 cihazlar için navigasyon eklenti paketinin artık satışına başlandığını bilgisini aldım. Fiyat olarak 1800 TL bilgisini aldım. Bu eklenti paketi sadece navigasyonu değil ekranın ek fonksiyonlarını da kullanmamızı sağlıyor. Elime geçen bilgiyi paylaşmak istedim. Taktırmayı düşünen arkadaşların en azından bilgisi olur.