0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S3 kullanıcılarına nacizane önerim 4.1.2 romundan başka bir romu kullanmamalarıdır. 4.3 romunda takılmalar olabiliyor. Daha hızlı bir telefon isteyenler, nova launcher, smart launcher kullanabilirler. Fakat en hızlısı, en verimlisini rootlayarak ve custom rom yükleyerek elde edebilirler.
Aytaç Hut (27127) Aynen Aytaç bey bu touch ekranlardan verim alamayacağımız ortada sanırım. Iyi araştırmak lazım. Tavsiyeniz varsa paylaşırsanız araştırmak isterim.Mesaj Birleştirildi: Nisan 17, 2015, 10:22:49Esat bey bilmiyorum ise yarar mı ama araştırmalarım da Android icin car link ve drive link isiminde programlar var mirror link 1 ile uyumlu diye aklım da kalmış telefonum android olmadıgı için malesef deneyemiyorum belki işe yararlar.
4.3 te de oluyor mu? ben sürüm düşürmek istemediğimden yapmıyordum 4.3 te oluyorsa çok iyi olur. siz 4.3 ile yaptınız mı?
Dediğiniz gibi bir işlem yapınca telefondaki veriler gidiyor, bunu önlemenin tek yolu da verileri buluta kaydetmek, google, dropbox vs.Stock romda en hızlısı ve stabili 4.1.2 idi. Fakat rootlayıp Cyanogen Mod 11 veya LiquidSmooth yükleyince çok hızlanmıştı telefon.