0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Biraz önce gelen mesajdan anladığım kadarıyla 1.300TL'ye Toyotalara Navigasyon takılabileceği. Detaylar yetkili servislerde.
az önce servisi aradım montaj dahil 1550 tl imiş..güncelleme falan için ayrı bir ücret ödenmiyormuş ömür boyu kullanılıyormuş eğer guncelleme falan gerekirsede ücretsiz yapılır dedi öyle bir ücret talep edilmez dedi...
Güncelleme ile ilgili mytoyota sitesinde deli ücretler isteniyordu avrupa haritaları için.. Millet nasıl ücretsiz edinirimin derdindeydi.Eger ücret alınmayacaksa fiyatların düşmesi beklenebilir. 1500 tl bir anten ve gps modülü için yine fazla.
Cep telefonuma gelen mesaj çok kısaydı ve yetkili servisime yönlendiriyordu.Bu fiyatların, takılması gereken parçanın değerinin çok üstünde olması, konuyu soruşturmamı bile gereksiz kıldığından araştırmadım.
bu fiyata zor satarlar 400-500 desinler düşünürüz
avensis içinde ilk çıktığında geri görüş kamerası ve navigasyon için 5000tl demişlerdi alan aldı, almayanlar sabredip beklediler 2500 tlden aldılar...bundada biraz sabredildiğinde aşağılara gelecektir fiyat o zamanda biz alırız inşallah..
inşallah dediğiniz gibi olur. navigasyon güzel bir olay, arabada ekstra bir cihaz olmadan kullanabilmek çok güzel olur.
merhaba arkadaşlar uzun süredir aklımda olan bir konuyu size danışmak istiyorum.bildiğiniz üzere touch 2 lerde herhangi bir yazılım güncellemesi yayınlanmıyor.peki neden?sistem navigasyonlu modellerle aynı tahminimce. sadece arkasında modül yok. (o modellerde bile sadece nav yazılımı yükleniyor)o halde toyota bilerek mi güncelleme yayınlamıyor..yazılım güncellemesinden kastım, tema ve menü değişiklikleridir.bu güncellemeler sayesinde aracın kişiselleştirilebilirliği arttırılabilir.akıllı telefonlarla bağlantıları etkili hale getirebilir. herkesin özellikle gençlerin elinde bu cihazlardan var artık.sizin önerileriniz nedir başka neler yapılabilir?bu sayede aracın ve forumun (bazı arkadaşlar forumun monotonluğundan şikayet ediyordu) )monotonluğu giderilmiş olur.biliyorsunuz günümüzde telefon bilgisayar gibi bir çok cihaza satın alındıktan sonra yazılım güncellemesi ve desteği veriliyor.bizde desteklerinizi bekliyoruz sayın toyota yetkilileri. bence bu konu toyota satışlarını bile etkileyebilecek önemli bir konu