0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Madalyonun diger tarafi da olaydi iyiydi. vatandasi iplemeyen dr tarafi.
İnanın bana bu video eksik bile ama burda hata kesinlikle halkın değil... Malesef hekimlerin yanlış sistem ve oy potansiyeli peşinde koşan bürokratların yüzünden şamaroğlanına çevrilmesinden kaynaklanıyor.....
Gerçekten eksik bir video Hata REPREZANT ların olabilir mi ki İlaç mümessili de denebilir
İbrahim sana binlerce teşekkür ederim haftalardır hatta aylardır sistemin düzelmesi için mücadele halindeyiz....İnanın bana bu video eksik bile ama burda hata kesinlikle halkın değil... Malesef hekimlerin yanlış sistem ve oy potansiyeli peşinde koşan bürokratların yüzünden şamaroğlanına çevrilmesinden kaynaklanıyor.....Çok gergin ve sıkıntılıyım....Bazı kurnaz aile hekimleri demişsin ya malesef onları da yaratan aynı sistem.... Birgün bir araya gelirsek ayrıntılı anlatırım yıllar boyunca sistemin nasıl bozulduğunu..... Artı dayak yeme şiddete uğrama korkusu da artık herşeyi yaptırıyor hekimlere..... (15 yıllık hekimim kadın hastaya prostat ilacı yazmadığım için yumruk yediğimi biliyorum)Hekimleri lütfen suçlamayın.... (içindeyim biliyorum bizi birbirimize yabancılaştıranlar utansın)
burdakileri ve işini düzgün yapanları tenzih ederek söylüyorum benim aile hekimime 3.35 deki gibi davranmayınca laftan anlamıyor. saygılar
Madde 1: valilik gerekce gostermeden aile hekimligi gorevine son verecek. anayasaya aykiri olarak is guvencemiz ortadan kaldirilacak mali ve ozluk haklarimiz geriye goturulecek. burda yazilan yazida ne anlatilmak isteniyor hic acik degil. 657 ye tabi devlet memurusunuz. Yuz kizwrtici sucunuz yoksa isten atilamazsiniz. ne anlatmak istiyorsunuz anlasilmiyor. diger yandan saglik hizmetleri 365 gun 24 saat surekli olmwk zorundadir. 9 gunluk tatillerde resmi tatillerde de insanlar rahatsizlanabilir. (acil servis acik diyeceksiniz degilmi) aksam 5 ten sonra da insanlar hastalanabilir. Acil vaka acile gidip 1 saat sira bekliyorsa bu nasil acildir.Dr lar yasadiklari sehrin en guzel ve en pahali semtlerinde otururlar en guzel araclara binerler ( bu beni ilgilendirmez) paramiz yetmiyor derler.Doguma ameliyata ilave para vermezseniz ben girmem derler. hastanede sizi asistan muayene eder uzman kasesi basilir. vs vs vs.Bunlar da vatandasin gozunde madalyonun diger yuzu.*** sistemin sorunlu oldugu asikardir bu her sektor icin gecerlidir.İsini duzgun yapan vijdani rahat olana sozum yoktur.
Seçkin !! değiştir ablacım değiştir.... Böyle bir şansın var.... ne istiyorsun da ne oluyor bilmiyorum ama frekans tutmaması yeterli..... DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.... Çok basit..... bir imzaya bakar.... davranışlarınızı değiştirmeyin hekiminizi değiştirin....
en başta biraz hakaret etti bana boyunun ölçüsünü aldım sonradan benden korkuyor şimdi ne istersem yapıyor o yüzden değiştirmeye gerek yok
yanlış iletişim iletişim iki taraflıdır bunu unutma...(iş iyice serbest piyasaya dönerse şaşmaz sanayide ofis açıp hepinizi kurtarıcam )ama sen yine de kimseye kaba davranma olur mu canım...