0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben servis e gittim arkadaşlarım var orada sağolsunlar plastik geçme birleşme yerlerine sesi önlemek için band çekmişler. AMA MALESEF KESİLMEDİ. sadece göstergenin üst kısmında ses gitti. Fiyata gelince takas yaptığım için net bir fiyat veremiyorum lakin aldığım fiyata geldi. Bu arada ilk defa sıfır araba kullanmıyorum arkadaşlar. bazıları yorumlamış işte şöyle böyle diye. + ları çok fazla gidip vw ya da honda almaktansa bu aracı alırım. ama ben sesine katlanamadım.
Cihan bey uzun süreli Honda'ya binmiş olsaydınız böyle söylemezdiniz.
hocam uzun süreli Honda ya binmem imkansız çünkü gitmek istediğim yere götüremez. Hondanın dış görüntüsü son iki kasasında hoşuma gitmekle birlikte araç benimle iken yolda Askıda kalır. Araba dediğin sadece otobanda gitmez hocam.
ne demek bu??
Alçak olduğu için diyor galiba.
ben de 1013 verso var ve 10 ay oldu aldıktan 3 ay sonra gögüslügün ortasındaki geçme plastiklerin her yarinden gıcırtı gelmeye başladı. elimle bastırınca gacır gucur ötüyor çözüm aramaktayım . arabaya binen bu paraya yazık der gibi bakıyor ama bana bir şey diyemiyor. ne yapacam bilmiyorum araba kolay alınmıyor satsan olmuyor satmasan sinir bozucu ooooooooffffffffffffffffoooooooooooooooffffffff toyota
Gözlüklük( ismi bu mu uydurdum) te gözlük varsa o da tıkırdıyor çokE6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar yeni corolla aracımda bozuk yolda sarsıntı olduğunda zırıltı şeklinde ses geliyor. Hani cam titremesi gibi. Sağ ön cam, torpido veya sağ ön kapının oralardan geliyor gibi. Düzgün asfaltta ses yok, sadece yol biraz bozuksa ses oluyor. Fikri ve tecrübesi olan arkadaş var mı? saygılar.