0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Burada öyle yaziyorlar ki sadece toyota zirliuor ..torpido bardakliga koydugun birşeye ses yapıyor.test sürüsündeki focus un yağmur sensoru çıldırtıyor du az daha.her araba.da var bu sesler.geçmeli plastik olan her gogus ses yapar.milyon liralık arabalarda sıralarda deri kalmışlar.bizde ek yerleri deri kaplarsak ses kesilir .diyecekler 70 bin liralık araba.maalesef ülkemizde bu fuat.avrupada o oraya bmw alırsın .bende eskiden takardım.baktım ses kesilmiyor artıyor.çoktan tin.açık müzik fazla
Adnan bey, ses daha çok ön konsolu oluşturan plastik kısımlardan geliyor bence. Tabii ki sizin o yaptığınız işlemin faydası olur ama asıl sorun ön konsolda. Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2014, 20:29:59Bana , 1000 bakımında isterseniz sökelim konsolu dediler ben kabul etmedim.Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2014, 20:31:00Cihan bey, Toyotanızı kaça sattınız? Sakıncası yoksa paylaşır mısınız bizimle?
bazen üst geçitte çakma parfüm satan siyahi arkadaşlar gibi konuşuyorsunuz. sanırım otomatik kelime önerisi açık.
Yasin bey nasıl bu sesleri kestiniz bizede anlatmanız mümkünmü acaba?