0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladığım, okuduğum ve duyduğum kadarıyla birde orada çalışanların psikolojisi ile alakalı bence. Yani kimisi geç diyor kimisi dur bu olmaz gibi bişey. Kimi diyor ben filmli camı, xenon farı geçirdim, kimi yerde deniyor cam filmi kesinlikle yasak, xenon farlarda da yıkama sensörü ve far ayar motoru varsa serbest sonradan yapılmalar yasak.Valla arkadaşlar pazartesi başlıyorum işlemlere artık kaderde neyse o. Deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.
Merhaba,Arkadaşlar pazartesi muayeneye gideceğim. Hiç özelleştikten sonra muayene yaptıran var mı ? Nette araştırdım biraz, eksozun çok ses çıkartması, kornanın fazla ötmesi, kornanın akustiğinin bozuk olması, cam filmi, aşırı body kit, lastiklerin çok eski olması, aydınlatma sistemlerinden herhangi birisinin çalışmıyor yada ayarsız olması, aracın altında tornavida ile yapılan kontrolda çürük çıkması gibi sebeplerden geri çeviriyorlarmış. Bunlardan hiç birisi yok bende Allaha şükür. Tabii eksoz ve korna akustiğini bilmiyorum.Benim çekindiğim konu arka cama 3. stop lambasının yanında 2 adet daha stop lambası eklemiştim 1 wattlık ledlerden çok parlak ışık veriyorlar, ayrıca park lambaları mavi ledlerden oluşuyor.Bu ikisi ve yine bilgisayarın 4+1 ini araca monte ettiğim için 220 volt çıkışlı bir ups var. Bunlardan güvenlik gerekçiyle sorun çıkartabilirler mi. Yani giderken söksem mi ?