Gönderen Konu: Özel İstasyonlarda Araç Muayenesi  (Okunma sayısı 25971 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Özel İstasyonlarda Araç Muayenesi
« Yanıtla #120 : Ocak 05, 2010, 18:36:10 »
şehrin biraz dışındaki muayene istasyonlarını tavsiye ederim :D biz öyle yaptık hep kamyonlar falan gidiyordu adamlar arabaları pek takmıyorlar heralde :D hayatta geçemeyiz dedik heryerinde ayrı bi sorun vardı ama geçtik...
hesap iptal :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Ocak 05, 2010, 18:36:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Ocak 05, 2010, 21:40:15 »
Valla ben 12 senelik araç ile en ufak bir sorun bile yaşamadan Ankara'nın en yoğun istasyonundan geçtim. Ses sistemi de vardı üzerinde, ama stepneyi görecek kadar aralanabiliyordu bagaj tabanı.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #122 : Ocak 06, 2010, 00:04:22 »
Alper çok sağol içim rahatladı :)  şu anda işteyim ve kara kara sabahı düşünüyordum.. inşallah dediğin gibi banada bi problem cıkarmazlar ...

Edit: Sonunda muayene bitti.. camlarda film oldugundan dolayı hafif kusurlu kapattık muayenesini.. ama birde şöyle bişey var arabamda yangın tüpü olmasına rağmen yok yazmış.. oda neden biliyormusunuz beyfendi elini yada kafasını biraz bagajın içine soksa görecek.. yani direk dışardan bakmış görememiş yok yazmış.. buda ordaki elemanların ne kadar özen gösterdiğinide vurguluyo.. Ben tekrar başka bitanesinin yanına gittim dedimki benim yangın tüpüm var neden yok yazmış arkadas diye.. Abi bişey olmaz polis cevirirse sadece gösterirsin yeter dedi... Özelleştirilmenin bu kadarı yani :)))) Muayene yaptırıcak arkadaslar benden söylemesi hiç dert tasa yapmayın adamlar zaten kasmıyo kendilerini ne arabalar geçti ben gördüm :))))
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • bugün toyota'n için ne yaptın?
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Şubat 02, 2010, 21:03:21 »
23 ocak itibarı ile coronam muayeneden geçmiştir. artık 2 sene boyunca muayene diye bir sıkıntım yok çok şükür. yalnız; egzos ile gaz hortumu arasına ısı yalıtım sacı koydurmam gerekti. muayene yaptıracak arkadaşlara duyurulur. varsa böyle bir eksikliğiniz önce sanayiye gidin. bence olması gereken bir standart. sonuçta bizim can güvenliğimiz söz konusu. ön camda bir taş izi vardı. ya görmediler, ya da herhangi bir sorun teşkil etmiyor. orasını bilemiyorum. darısı muayene yaptıracak arkadaşların başına...
94 corona 2.0 GLİ 3SFE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Şubat 02, 2010, 21:14:45 »
Alper çok sağol içim rahatladı :)  şu anda işteyim ve kara kara sabahı düşünüyordum.. inşallah dediğin gibi banada bi problem cıkarmazlar ...

Edit: Sonunda muayene bitti.. camlarda film oldugundan dolayı hafif kusurlu kapattık muayenesini.. ama birde şöyle bişey var arabamda yangın tüpü olmasına rağmen yok yazmış.. oda neden biliyormusunuz beyfendi elini yada kafasını biraz bagajın içine soksa görecek.. yani direk dışardan bakmış görememiş yok yazmış.. buda ordaki elemanların ne kadar özen gösterdiğinide vurguluyo.. Ben tekrar başka bitanesinin yanına gittim dedimki benim yangın tüpüm var neden yok yazmış arkadas diye.. Abi bişey olmaz polis cevirirse sadece gösterirsin yeter dedi... Özelleştirilmenin bu kadarı yani :)))) Muayene yaptırıcak arkadaslar benden söylemesi hiç dert tasa yapmayın adamlar zaten kasmıyo kendilerini ne arabalar geçti ben gördüm :))))

Demekki o ilgi alaka ilk başlarda göstermelikti :)
Durmak yok torpile devam :)
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #125 : Şubat 05, 2010, 01:05:08 »
Vallaha öyle erhan sorma :) Gittiğim muayene istasyonuda haramidere'de Sunny fabrikası var E-5ten sağa girince onun önünden 100 metre ilerde sağda hemen.. bilginize :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #126 : Şubat 08, 2010, 00:27:18 »
ben muayene etirdim.
 cam filmleri hafif kusur,
eksos paslanması hafif kusur,
motor kirliliği hafif kusur,
sis farı ayarı hafif kusur,
lastiklerde hafif kırılmalar hafif kusur.
  tam emin değilim ama bence ruzgarlık ta hafif kusura giriyordu.
benim araçta bunlar hafif kusur olarak yazıldı.ama muayeden geçti.aracım bana göre çok temiz
ateşlenmeyen sigara bitmez...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Mart 15, 2010, 23:09:47 »
Arkadaşlar arabamın muayenesi gelmediği için daha gidememiş bulunmaktayım.size TÜVdeki yanlışları belirtmek isterim.bundan 1 ay önce Almanyaya arabayla giden arkadaşım tanıdığı vasıtasıyla Almanyada arabasını TÜVe soktu. benimde farkettiğim ve araçlar tüve girmeye başlaığından beri geceleri araba kullanamaz hale geldiğim far ayarı  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(.türkiyedeki TÜVde far ayarı yukarı ayarlanmaktaymış.Arkadaşım Türkiyedeki TÜVden sonra Almanyadaki TÜVde yaptırdığı far ayarına çok şaşırdı.sonra Türkiyedeki TÜVde alçak denen araç standartlara uygun olduğu,cam filmlerinin ise standartlar uygun olduğu v.s hatalar ortaya çıktı.ya Türkiyede neden böyle bir uygulama var?çok garip acaba ben TÜVe giderken sağlam aracımın bozuk çıkıp yola bozuk devam etmesinden korkuyorum.  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Mart 20, 2010, 19:05:16 »
Arkadaşlar birşey soracağım. Egzoz ucu muayenede sorun oluyor mu? Muayeneden geçebilir miyim?
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Mart 21, 2010, 00:15:53 »
şekli değil işlevi
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #130 : Mart 21, 2010, 01:35:19 »
Pazartesi bizim 92 model tempra sx a 'yı muayneye sokucam.Ama yarın ilk iş sanayide sis farlarını takmam lazım,sonra cam motorlarını tamır ettirmem ve dörtlü flaşörleri yenıden ayarlamam lazım bunları yaptırdıktan sonra bakalım pazartesi ne kusur bulacaklar merak ediom :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Mart 22, 2010, 13:43:35 »
şekli değil işlevi

Bağırmadıktan sonra sorun yok diyosun yani.
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #132 : Mart 22, 2010, 16:48:39 »
yaa arkadaslar arka cam sılecek motorunada bakarlarmı bır türlü calıstıramadık 92 tempranın .Bide önden agır darbe almıs zamanında şaseler bariz kaynaklı gözüküyor bunlar sorun teşkil edermı :s

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #133 : Aralık 25, 2010, 22:38:55 »
Merhaba arkadaşlar buraya video ekleyebiliyormuyuz?
1996 Corolla SW XEİ  A/C