0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesaj olayı yok diye biliyorum, balatanın bitmeye yakın olduğunun belirtileri var, en sağlamı söküp gözle kontrol. Sevis dediyse değişmesi gerekebilr. Ayrıca balataların değişiminin gecikmesi halinde disklere zarar verir daha büyük masrafa yol açar.
Bitmeye yakın belirti ile sanırım fren sistemi göstergesini kasteddiniz, teşekkür ederim, bende yakın zamanda arka balataları ustaya gösterip değiştirmek istiyorum, marka tercihim trw olacak burada mevcut 70TL. Balata değişimi yapılırken bizim araçlarda herhangi bir ayara gerek var mı ?Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 01:55:17Bu arada bugün parçacıya gittim elinde TRW var balata arka için benim aracıma uygun olanın bunun olduğunu söyledi tam da emin olmamakla beraber, ürünler bunlar alıp taktırsammı acaba ne dersiniz ? Fiyat 70tl.
disk frenlerde ayar yoktur yalnız balatayı takmadan pistonları ileri geri yaptırarak usta alıştırmasını yapar. trw her araba için çok iyi bir seçimdir.
Teşekkür ederim bugün sokturecegim bakalım arka tekerleri servisin dediği gibi zayifsa degisterecegim.Mesaj Birleştirildi: Ekim 13, 2014, 11:10:06TRW AfterMarket de bizim araçlar için e150 D4D için öyle bir model çıkmıyor, TRW nin hangi model kodlu ürününü kullanacağız bilen arkadaşımız varsa alacağım bugün, teşekkürler. Eklediğim resimdeki ürün uygun mu acaba parçacı onu vermişti.
Balataların modeli oluyor mu bilmiyorum ama bendeki de trw. Çok toz yapıyor. Jant simsiyah
Kışlık lastik değişimi sırasında würth ün balata temizleme spreyi ile ön disklerin her tarafına sıkarak temizlememe rağmen hala ara sıra ses gelmekte, çok sinir bozucu bir şey.
Kaliper pimleri olmasın hocam ? Frene basınca kesiyor mu ? _________Bu arada fren tozu olayından ben de UFUK abiden aldığım NIBK balatalar ile kurtuldum. Toz olayı yok değil ama yarı seramik olduğu için midir bilinmez DAIWA, TRW gibi balatalara göre çok az.Yine alacak olsam NIBK alırım.
Arkadaşlar benim arka balatalardan takırtı sesi geliyor. Metal bir cismin içinde bulunan küçük bir metalin çarpma sesi geliyor. Yarın balataları değiştirmeyi düşünüyorum. Ankara Şaşmaz'da önerebileceğiniz bir yer var mı?Aracım 2012 model Corolla'dır.
Dörtyol a gidin. çok tavsiye ediliyor forumda.
Hocam Dörtnal Toyota Ankarada sürekli olarak o servisi kullanan birisi olarak çok memnunum sizede gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim