Bende Bosch kullanıyor diye biliyorum 
Toyota orjinal olarak zaten TRW' yi kullanıyor diye biliyorum.
Bazı modellerde Bosch bazılarında TRW kullanıyor.
Bende Bosch kullanıyor diye biliyorum 
2008 model corolla mm den çıkan balatalar ''toyota'' idi.sadece arkaları değiştirdim.önlerde şimdilik poblem yokmuş.60 km deyim:) model model marka farklılıkları gösteriyor olabilir .
ebc kullaniyorum fiyat perf. olarak tavsiye ederim
selam arkadaşlar frene basınca cııırrt diye gıcılama sesi geliyor neden yapar acaaba
selam arkadaşlar frene basınca cııırrt diye gıcılama sesi geliyor neden yapar acaaba
Balataların kalite ve yıpranma durumu nasıl?
Bu arada lütfen imlaya dikkat edelim.
kalitesini bilemiyorum aracı yeni aldım ama durumu iyi gibi
Bazı modellerde Bosch bazılarında TRW kullanıyor. 
Bölgeden bölgeye değişiyor kullandıkları parça markaları, Akebono, Sumitomo kullanılıyor bu bölgede. Marka değil de en önemlisi, bence, parçanın Japon üretimi olup olmaması. Bosch Çin yapımı olabilir mesela.
TRW ön arka komple 80 tl, ön diskler yine TRW 65 tl ye aldım ağustosta firenler canavar gibi oldu.ama takmaya şarköydeki kazıkçı Ramazan 100 tl aldı.
atilla abicim trw balataları nereden almıştın ben de efsaneme alıcam
Emre bayrampaşada cezaevi cad Güven Oto dan almıştım. Sabri kahveci 0212 5772515
Mesaj Birleştirildi: 22 May, 2014 22:03
Emre bayrampaşada cezaevi cad Güven Oto dan almıştım. Sabri kahveci 0212 5772515
Arka balatalarım VALEO marka takmıştım, bugün önlere de hi tech takıldı
arkadaşlar disklderin değişmesi gerektiğini tekeri sökmeden anlayabilir miyiz?
Arkadaşlar 60000 Km bakımında servis arka balatalar bitik değiştirmemiz gerekiyor dedi , 140TL ücret istedi bende değiştirmedim, dışarıda değiştiririm diye, benim anlamadığım eğer arka balatalar bitikse araç bilgi ekranında bu uyarıyı veremeyecek kadar akılsız mı, değiştirmem gerekirse ne marka balata öneirrsiniz (araç 2011 corolla d4d comf.extra) teşekkürler.
Arkadaşlar 60000 Km bakımında servis arka balatalar bitik değiştirmemiz gerekiyor dedi , 140TL ücret istedi bende değiştirmedim, dışarıda değiştiririm diye, benim anlamadığım eğer arka balatalar bitikse araç bilgi ekranında bu uyarıyı veremeyecek kadar akılsız mı, değiştirmem gerekirse ne marka balata öneirrsiniz (araç 2011 corolla d4d comf.extra) teşekkürler.
Bu Araçlarda, balatanın değişmesi gerektiğini bildiren bir sistem yokmu? , bu sistem 96 broadwayimde bile var [emoji3]
Bu Araçlarda, balatanın değişmesi gerektiğini bildiren bir sistem yokmu? , bu sistem 96 broadwayimde bile var [emoji3]
Bu konuyu da bilen yok heralde
Bu konuyu da bilen yok heralde 
Balatalar tamamen bitme noktasına gelirse fren ikaz lambası (ünlem işareti olan) yanacaktır.
O noktaya getirmemek lazım tabii. Işık yanmadan pedal hissi işaret eder probleme zaten.
Balatalar tamamen bitme noktasına gelirse fren ikaz lambası (ünlem işareti olan) yanacaktır.
Aytaç hocam, peki bilgi ekranında herhangi bir yazı mesaj belirmiyormu, şu anda bende fren pedalında belirgin bir şey de yok, fakat servis arka balataların acil değişmesi gerekiyor demişti bakımda
Aytaç hocam, peki bilgi ekranında herhangi bir yazı mesaj belirmiyormu, şu anda bende fren pedalında belirgin bir şey de yok, fakat servis arka balataların acil değişmesi gerekiyor demişti bakımda
Mesaj olayı yok diye biliyorum, balatanın bitmeye yakın olduğunun belirtileri var, en sağlamı söküp gözle kontrol. Sevis dediyse değişmesi gerekebilr. Ayrıca balataların değişiminin gecikmesi halinde disklere zarar verir daha büyük masrafa yol açar.