0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar ben tesadüfen konuya vakıf oldum. Bende de 2004-2005 corolla autamatic spensial var aracın aıtomatık oluşu sebebiyle 20-25 binde önler 40-50 bindede arkalar bitiyor. 20 binde bir değiştirmem icap etti servise gittim 160 tl istedi önlere oda arkadaşım servis sahibi adını vermem yanlış olur. İndim pendik sanayiye tek tek her yere sorrdum bir yerde fransız toyota buldum 30 tl ye indim evin yanına kaldırdım arabayı arkada 13 mm bir civata var onu söküyorsun 2 catal pim var onları çıkartiyorsun balataları çikartiyorsun. tozunu toprağını fırçayla siliyorsun fren merkezlerini geriye dayaniyorsun yeni balataları koyup pimları takıp diske yerleştirip civatayı yakın paranız cebinize kalsın servislerde avuçlarını yalasın. Zaten kutunun içinde nasıl takacağına dair tarif var. ben denizciyim dunyayı gezdim tükiyedeki gibi hiç bir yerde kullanıcılar sohuşlenmiyor. japon toyota telefonla bile destek veriyor. Ben servisi bir konu üzerine şikayet ettim e-maille tüm dunya toyotalarınada ingilizce gönderdim anında fabrika bana ulaşti. Hadi kolay gelsin
Ahmet bey balata için yan sanayi kesinlikle tavsiye etmem, dediğim gibi içinde demir tozu çok fazla olduğu için dizkin yüzeyini mutlak suretle bozuyor bunu hangi frenciye sorarsanız sorun söyler. Disk tornalatmaya gelince , 1 kereye mahsus en fazla 1mm lik bir kayıp için olabilir anck limitlere yaklaşıldıysa kesinlikle olmaz.