0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracın arka tarafından tabiri caizse bıcak bilenirken veya metali taşlarken çıkan ses gibi çıkan bir ses geliyor.
Balata ömrü balata özelliğinin yanında tamamen aracın kullanıldığı yol şartı (şehirler arası, şehir içi ve sıkışık trafik) ile aracın kullanım sırasındaki yüküne bağlı olarak değişebilir. Tabi sürücü alışkanlıklarıda önemli rol oynar.
Saygı bizden efendim. Her zaman elimden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırım. Ayrıca gerçekten en az siz kadar biz çalışanlarda yedek parça fiyatlarının düşmesini çok istiyoruz ama bizim elimizden bi şey gelmiyo. Tekrar saygılar Kerem bey.ergün hocam bende 2006 corolla hb vardı. 60binde orjinal balataları ile sattım. ustama değiştirmesini söylediğimde balataların çok yeni olduğunu, sürtünen kısmın yarısından fazlasının durduğunu söyledi ve gösterdi. gerçektende neredeyse 8mm civarı vardı. ne kadar frenaj o kadar balata diye düşünüyorum. ben aracımı uzun yolda kullanıyordum hep.
arkadaşlar bu söylediğiniz markalar kalitelimidir? çünkü ben balataları aslında daha 5 ay önce yan sanayi (markası federal power gibi bişeydi) bir ürünle değiştirdim ama frenlerim o kadar kötü ki şu an...servise gitmek istememin nedeni de bu aslında son olarak bu saydığınız ürünleri nerde bulabilirim internette satılan yer varmıdır? saygılar....
Tamamen kullanım ile alakalı bir durumdur balata ömrü. Ayrıca kesinlikle kaliteli ürünler ile değiştirilmesi gerekir.