0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen direk bosch al bence hıc deneme arkadaslar frenlerde sorun yasayanlar tıtreme se vs gıbı fren disk lerını bı paso taslatın sora doğru balata secımı herseyı halleder honda toyota gıbı araclar benım fıkrımm bosch... trw de cok ıyı duruma geldı ıyı urunler cıkarıyo ama suan ıcın bosch u yakalamıs dııl bu benım fıkrımm ılk değişimde bıraz zayıf olabılır ama 500 1000 km sora performan sı cok ıyı duruma gelıoo ben denedım bılıyrmm ...
Çok garip birşey oldu problem düzeldi kendiliğinden bir gün sonra ne ses var ne bişey bi ustaya gösterdim debriyaj canavar gibi dedi hiç bişi anlamadım :S
Verdiğiniz bilgiler gerçeknten altın değerinde çok teşekkür ediyorum benmde şuan durumdan çıkardığım sadece tahmin debriyaj merkezinde bir problem varÖncelikle şunuda belirtmemde fayda var aracım 36000 km deİnternette araştırdığıma göre bu sorundan dolayı giden tüm arabaların debriyaj merkezini yağlayıp ücret almadan geri gönderiyorlar Nette araştırdıklarıma göre para almamalarının sebebi 3 kez aynı hatadan servise gidildiğinde servise dava açılabiliyormuş ama diğer taraftanda servis neden arızalı parçayı değiştirmeyi teklif etmesinki para kazanmak istemiyormu bu adamlarSizin verdiğiniz bilgiler ışığında hareket etmek istiyorum ama hangi parçada sorun olduğunu değişip değişmemesi gerektiğini bilemiyorumki servise sorsanız debriyaj merkezi yağsız kaldı yağladık geçti diyor ama ben hala aynı problemi yaşıyorum özellikle geri vites hafif meyilli ise yol o sesi alıyorum araç kalkarken