0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Toyota on diye bir şey çıkarmışlar servisde bakım yapılırsa on yıl garanti veriliyor tam emin değilim ama .Bende temden alıp maraşta özel serviste yaptırıyorum mesela yağ değişiminde 20 dk beklettiriyorum sonra liftte hafif aracı eğdirip iyice karterdeki yağın boşalmasını bekliyorum ve hep arabanın başındasın
Hocam tem oto tam olarak nerede?
Teşekkürler. Navigasyondan tem oto olarak arattığımda maltepe/idealtepe civarinda göstermişti. Sorduğum iyi olmuş. 👍
Bahsettiğiniz msj banada geldi ama nedense beni cezbetmedi çünkü kullandıkları yağ 5w30 aracın gereksinimlerini karşılamıyor öte yandan hava filtresini 40 bin km gibi uzun bir sürede değiştiriyorlar,ben kendim herşeyini yapabiliyorum zaten o yüzden parçaları temden alıp değiştirmek daha mantıklı,en son sattığım Corona için temden malzeme almıştım usta bile hayran kaldı, Kahramanmaraş ta Abdullah biber var Toyota ve Honda konusunda bilgili insaflı bir arkadaş tavsiye ederim parçaları temden alıp yanına gidin derim.Mesaj Birleştirildi: Nisan 16, 2022, 20:19:01Maslak Atatürk oto sanayi de.
Eğer ki yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorsanız bakımı, filtreleri dışarıdan kabul etmeyecektir.Sadece yağınızı alıp gidebilirsiniz, Motul X-MAX 0W40 Liqui Moly Synthoil 0W40 Öneririm
Mobil için 0w40 öneriniz varmıdır.Teşekkürler
Tekrar merhaba, ayrıntılı olarak sormak istediğim sorulardan dolayı tekrar yazmak istedim.85000 ekim ayında 2014 1.6 manuel corolla aldım. bakımları yapılıp aldığım aracın 10bin bakımı gelmek üzerearacın geri vitese ve 1. vitese geçişlerinde ilk çalıştırmada bazen sorun oluyor bu nedenle şanzıman yağını değiştirmek istiyorum hangi marka olmalı/kaç lt alıyor?v kayışını değiştirmek istiyorum, filtreler ve sıvılar dışında disk ve balatalara baktırmak istiyorum. bujiler alırken denso marka takılmıştı, daha farklı eklemek istediğiniz bakım kalemi var mı? buna gerek yok dediğiniz var mı? İlk arabam pek anlamam bu işlerden ustaya emanetiz, tecrübelerinizi aktarırsanız memnun olurum. Teşekkürler.
Şanzıman yağı olarak Motul Multi DCTF , Liqui Moly Top Tec MTF 5100 75W kullanabilirsiniz.V kayışı olarak Bando marka öneririm,Buji hangi kodlu ürün kullanıldı ne zaman değişti ?
@Ümit ŞAHANTİMOR (39478) ümit bey merhaba osmaniyede tavsiye edebileceğiniz özel bir toyota servisi yada usta varmı acaba?
Malesef hocam Osmaniye'de ki arkadaşlar da bizim buraya İskenderun'a geliyor eğer gelirseniz uzman Toyota Ahmet ve Faruk usta yı öneririm.Kahramanmaraş ta Abdullah biber usta var onu tavsiye ederim.
Arkadaşlar merhaba 2015 model corollamın aküsü bitti ne marka akü önerirsiniz 60 ampermi 72 ampermi