0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mevcut telefonun iş görüyorsa bence alma kardeşim. Yazık parana. Taksitleri bitirene kadar sürekli yeni model çıkıyor hadi tekrar telefon alınıyor. Yanlış anlama sadece benim fikrim bu.
Geçen ay Erbil'deydim. Millet kapış kapış Note 3 alıyordu. Şu an popüler bir model.
Yok abi niye yanlış anlayım. Abi şuan galaxy ace kullanıyorum. Ve nefret ediyorum ben eğer böyle üst seviye alırsam 3-4 sene garanti kullanırım. Aceyi aldığımda alt seviyeydi zaten 1,5 senedir kullanıyorum. Artık 1 kere alıp uzun süre kullanım diyorum.
Bende öyle düşünmüştüm.'08 de 5800 aldım hala taş gibi bide giç elimden düşmüyor.Ama artık yetmiyor.O nedenle konuyu yakinen takipteyim.
Irak'ta. Oraya da Katar gibi ülkelerden geliyor telefonlar.
2014' te belki. Fırsat bulursam yardımcı olurum.
İlke ben olsam bir mağazadan görerek ve sıfır ambalajı açılmamış kutusunda alırdım . Hangisi konusuna gelirsek ikisi güzel telefon ve bir birlerini aratmazlar sen isteklerine göre karar vermen lazım .
Abi açık arttırmayı kazanırsam adamdan elden alcam yakın bana
İlke orasını ben bilemem ama dikkatli ol . Sonuçta az para vermiyorsun .
Abi bırakımmı son 15 dk?Bu arada ürün burada abilerimhttp://www.sanalpazar.com/urundetay__isp12831439
İlke telefon piyasada ne kadar . Daha önemlisi senin bütçen ne kadar bilmiyorum ondan sen bilirsin . Tek tavsiyem acele etme ve dikkat et .
1599 bugün baktım teknosa fiyatı abi
O zaman kendin ona göre karar ver . Bence 1200 den fazla verme . 1200 ve üstünü vereceğine teknosandan almak daha mantıklı olur . Ayriyetten teknosa da 1599 ise başka yerde biraz daha ucza bulunabilir .
Şuan 1350 ye kadar çıkardım amaç almak değil fazladan fiyata aldırmak